Bătălie mare pentru Primăria Telega. Nouă candidați s-au înscris în cursa pentru funcția de primar

Politică (Categoria articolului)

Actualul primar al comunei Telega, Gheorghe Ilie, a anunțat cu ceva vreme în urmă că nu va mai candida pentru un nou mandat, astfel că în cursa din 27 septembrie 2020 pentru fotoliul de primar al comunei Telega au apărut o mulțime de candidați, nu mai puțin de nouă, lupta anunțându-se mai echilibrată că niciodată.

Iată lista candidaților la funcția de primar al comunei Telega:
Sorin Valeriu Buga (ALDE)
Alin Alexandru Ioniță (Alianța USR-PLUS)
Cristinel Bogdan Șoldan (Partidul Verde)
Constantin Voiculeț (PMP)
Constantin Bogdan Roman (PNL)
Alexandru Chirobocea (PPU-SL)
Octavian Grecu (Partidul Prahova în Acțiune)
Ionel Grecu (ProRomânia)
Costel Brezeanu (PSD)
De asemenea, au depus lista de candidați pentru Consiliul Local al comunei Telega următoarele formațiuni politice: ALDE, Alianța USR-PLUS, Partidul Verde, PMP, PNL, PPU-SL, Prahova în Acțiune, ProRomânia și PSD.

6951 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

886 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1603 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.