Ștefan Goran, cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Sport (Categoria articolului)

Cu o medalie de aur, în proba de 50m spate, și trei medalii de argint în probele de 50m craul, 50m fluture și 50m spate, Ștefan Goran a fost cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație, competiție desfășurată în bazinul din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani și la care au participat aproximativ 500 de sportivi de la 25 de cluburi din întreaga țară.

În afara medaliilor obținute de Ștefan Goran, celelalte cinci medalii ale CS Câmpina au fost câștigate de Gabriela Bădescu argint la 50m craul și 50m spate, bronz la 50m bras, locul 4 la 50m fluture. Din lotul clubului câmpinean au mai făcut parte și Maria Brotoiu, care a ocupat un binemeritat loc 10 la 50m craul, locul 7 la 100m spate, Brândușa Berindei - locul 9 la 200m fluture, precum și Vlad Chițu - locul 11 la 50m craul, toți fiind pregătiți de antrenorul Adrian Stoican.
La competiție au fost prezenți și doi dintre cei mai titrați înotători români ai momentului - David Popovici și Robert Glință, iar copiii nu au ratat șansa unei frumose amintiri alături de acești mari sportivi.

3821 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

65 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

461 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: