Ștefan Goran, cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Sport (Categoria articolului)

Cu o medalie de aur, în proba de 50m spate, și trei medalii de argint în probele de 50m craul, 50m fluture și 50m spate, Ștefan Goran a fost cel mai bun sportiv al CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație, competiție desfășurată în bazinul din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani și la care au participat aproximativ 500 de sportivi de la 25 de cluburi din întreaga țară.

În afara medaliilor obținute de Ștefan Goran, celelalte cinci medalii ale CS Câmpina au fost câștigate de Gabriela Bădescu argint la 50m craul și 50m spate, bronz la 50m bras, locul 4 la 50m fluture. Din lotul clubului câmpinean au mai făcut parte și Maria Brotoiu, care a ocupat un binemeritat loc 10 la 50m craul, locul 7 la 100m spate, Brândușa Berindei - locul 9 la 200m fluture, precum și Vlad Chițu - locul 11 la 50m craul, toți fiind pregătiți de antrenorul Adrian Stoican.
La competiție au fost prezenți și doi dintre cei mai titrați înotători români ai momentului - David Popovici și Robert Glință, iar copiii nu au ratat șansa unei frumose amintiri alături de acești mari sportivi.

4282 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

77 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

1128 vizualizari
28 sept. 2023 19:18

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică sunt programate meciurile etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

222 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.

614 vizualizari
29 sept. 2023 23:06

Eveniment istoric la Câmpina – vizita ambasadorului Republicii Coreea, cu ocazia aniversării a 15 ani de Parteneriat Strategic între România și Coreea de Sud

În municipiul Câmpina a avut loc astăzi un eveniment special dedicat împlinirii a 15 ani de la semnarea Declarației Comune privind stabilirea unui Parteneriat Strategic între România și Republica Coreea. Evenimentul a inclus mai multe acțiuni la care oaspete de onoare a fost Excelența Sa, dl. RIM KAP-SOO, ambasadorul Republicii Coreea în România.