Primarul Horia Tiseanu consideră că pe Strada Alexandru Vlahuță "carosabilul este relativ acceptabil"...

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții administrației locale câmpinene tot vorbesc de ceva vreme despre repararea drumurilor lăsate de izbeliște după "experimentul HidroPrahova", iar exemplele devenite clasice sunt Bobâlna, Calea Doftanei și Voila, dar mai există și multe alte străzi, nu atât de mari și importante, dar la fel de distruse, printre care Dealului și Alexandru Vlahuță.

Profitând de recenta conferință de presă de la Primăria Câmpina, în cadrul căreia primarul Horia Tiseanu a prezentat stadiul lucrărilor din localitate, am abordat și subiectul străzii Alexandru Vlahuță, despre care noi am scris în repetate rânduri. O străduță aflată în zona A de impozitare, între Strada B.P. Hasdeu și Notariate. În ciuda faptului că are puțin mai mult de 100 metri, strada nu a intrat în atenția autorităților și nici nu se va întâmpla prea curând. "Într-adevăr și Strada Alexandru Vlahuță trebuie finalizată și nu e mare lucru. Pentru această stradă nu avem o documentație pentru reabilitare. Pe Alexandru Vlahuță avem un carosabil relativ acceptabil și prin reparația de către HidroPrahova a carosabilului, pe zona de lucrare se putea circula acceptabil. Este și Strada Alexandru Vlahuță un subiect pentru viitor", a spus Horia Tiseanu în conferința de marți, 30 octombrie, iar răspunsul primarului ne face să credem că nu a mai trecut de ceva vreme pe Strada Vlahuță, o stradă care mai conține doar... urme de asfalt.

În cadrul același conferințe, l-am mai întrebat pe edilul Câmpinei de unde schimbarea de atitudine - dacă până pe la începutul acestui an, Horia Tiseanu susținea public, în repetate rânduri, inclusiv în ședințele Consiliului Local, că nu pot fi asfaltate străzile incluse de HidroPrahova în proiectul de canalizare cu fonduri europene, pentru că "ar fi dublă finanțare", acum s-au găsit brusc soluții, ceea ce ne îndreptățește să credem că toate aceste lucrări de reparații se puteau face în ultimii doi-trei ani. "Nu, nu este vorba de dublă finanțare, pentru că s-ar încălca legea. HidroPrahova face canalizarea, noi asfaltăm. Sunt două lucruri diferite", a spus, în primă fază, primarul Tiseanu. Apoi, când i-am reamintit că el însuși a folosit această sintagmă ca justificare la neasfaltarea străzilor, Horia Tiseanu și-a nuanțat punctul de vedere: "Este o schimbare de optică în ceea ce privește angajamentul nostru de a reabilita străzile. Un timp am acceptat întârzierea, stoparea lucrărilor de reabilitare pentru a permite HidroPrahova să finalizeze lucrările de canalizare. Între timp, am auzit că și în alte zone din țară au avut loc exact acest tip de acțiuni și am a luat hotărârea ca și noi să mergem pe această cale". (video)

5304 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George 31.10.2018 22:48 Un oras de ...! Dormim in bocancei...
  • Petrescu Radu 01.11.2018 07:55 Aceasta "mistocareala" este veche la acest edil,prin asa zisa noua strategie incerca sa ascunda CORUPTIA,INCOMPETENTA si LENEA,de ce sa te agiti cand "luna trece leafa merge" ,important e sa nu apara vreun dosar nou,restul nu prea conteaza.Speram ca nu vor avea tupeul sa vina din nou la alegeri ,dar mirosul banilor usor castigati o sa-i atraga.HUUUUUUOOOOOOOOOOOOO.

Actualitate

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.