Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport

Actualitate (Categoria articolului)

A început un nou an şcolar. Probabil, nu va fi nici mai bun, nici mai rău, decât alţii. Am vrut să vă prezentăm cum a început noul an şcolar la o şcoală gimnazială din Câmpina şi am ales Şcoala "BP Hasdeu", acolo unde am stat de vorbă de directorul Cătălin Bercăroiu.

La Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu" învaţă 677 elevi, iar cursurile au loc atât dimineaţă (pentru clasele 0-IV şi a VIII-a), cât şi după-amiază (pentru clasele V-VII). Nu sunt problemele nici din punct de vedere al numărului de elevi, nici al acoperirii orelor cu cadre didactice, nici al manualelor, dar marea durere a conducerii acestei instituţii rămâne o nouă sală de sport.
"O problemă gravă cu care ne confruntăm este lipsa unei săli de sport, în prezent orele de educaţie fizică pe timp de iarnă având loc într-o mică sală improvizată într-o sală de clasă. Sperăm că Primăria va face mai mult şi se va implica mai mult şi cu ajutorul Ministerului sperăm să se rezolve odată problema cofinanţării pentru astfel de proiecte. În momentul de faţă, toţi părinţii şi-ar dori să se înveţe numai dimineaţă, dar infrastructura acestei şcoli nu permite acest lucru", a declarat directorul Şcolii Gimnazială "BP Hasdeu", Cătălin Bercăroiu, care în momentul de faţă este directorul de şcoală gimnazială cu cea mai mare vechime în funcţie. (video)
Proiectul privind realizarea unei săli de sport la Şcoala "BP Hasdeu" datează din 2008. S-a lucrat anevoios, în salturi, întotdeauna a mai apărut câte o problemă, dar conducerea acestei instituţii speră ca noul an şcolar să aducă începerea lucrărilor la această sală de sport, foarte necesară.

8267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1983 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3390 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.