Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport

Actualitate (Categoria articolului)

A început un nou an şcolar. Probabil, nu va fi nici mai bun, nici mai rău, decât alţii. Am vrut să vă prezentăm cum a început noul an şcolar la o şcoală gimnazială din Câmpina şi am ales Şcoala "BP Hasdeu", acolo unde am stat de vorbă de directorul Cătălin Bercăroiu.

La Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu" învaţă 677 elevi, iar cursurile au loc atât dimineaţă (pentru clasele 0-IV şi a VIII-a), cât şi după-amiază (pentru clasele V-VII). Nu sunt problemele nici din punct de vedere al numărului de elevi, nici al acoperirii orelor cu cadre didactice, nici al manualelor, dar marea durere a conducerii acestei instituţii rămâne o nouă sală de sport.
"O problemă gravă cu care ne confruntăm este lipsa unei săli de sport, în prezent orele de educaţie fizică pe timp de iarnă având loc într-o mică sală improvizată într-o sală de clasă. Sperăm că Primăria va face mai mult şi se va implica mai mult şi cu ajutorul Ministerului sperăm să se rezolve odată problema cofinanţării pentru astfel de proiecte. În momentul de faţă, toţi părinţii şi-ar dori să se înveţe numai dimineaţă, dar infrastructura acestei şcoli nu permite acest lucru", a declarat directorul Şcolii Gimnazială "BP Hasdeu", Cătălin Bercăroiu, care în momentul de faţă este directorul de şcoală gimnazială cu cea mai mare vechime în funcţie. (video)
Proiectul privind realizarea unei săli de sport la Şcoala "BP Hasdeu" datează din 2008. S-a lucrat anevoios, în salturi, întotdeauna a mai apărut câte o problemă, dar conducerea acestei instituţii speră ca noul an şcolar să aducă începerea lucrărilor la această sală de sport, foarte necesară.

8038 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1137 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

405 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

114 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1428 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.