Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Marian Dulă a avut mai multe mandate de consilier local la Câmpina, a fost consilier personal al fostului primar Horia Tiseanu, este președintele asociației rezerviștilor militari, fiind colonel în retragere. De anul trecut este președintele CAR Pensionari Câmpina.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Marian Dulă veți afla, printre altele, dacă îi lipsește politica, cel mai bun sfat primit în viață, ce prețuiește cel mai mult la un prieten, cum trece peste momentele dificile, dar și ce îl emoționează cel mai mult, dacă este un tată și un bunic îngăduitor, care sunt mâncarea și desertul preferate, care este locul din lume în care nu a fost și și-ar dori să ajungă și, nu în ultimul rând, când și cum s-a decis asupra unei cariere militare și ce ar face dacă ar putea să o ia de la capăt.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Marian Dulă, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

2952 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela 22.02.2023 19:50 Pacat ca nu se satura de munca și de bani. La vârsta pe care o are, acest domn ar trebui sa trăiască alături de familie și nepoti fiind pensionar și sa lase locul celor tineri.
  • Tanta 23.02.2023 10:45 Mihaela, chiar crezi ca munceste ceva? E cu titlul. Nu ai mai auzit de astfel de titluri onorifice? Avem umul in fruntea tarii.
  • Dumitru Victor 23.02.2023 15:37 Domnule Dula , am observat ca ati recuperat grilajul de pe Bulevardul Culturii . Nici nu stiti cit m-am jucat printre cercurile alea facute din fier si sdate in rama de tije de de pompare aduse de la ACC si cit m-am bucurat vazind ca nu au ajus pe mina hotilor de fier. Nu stiam unde au ajuns dupa ce primaria a remobilat Bulevardul . Nu prea ma mai lasa fizicul dar cind trec pe linga ele parca m-as mai baga pirintr-un cerc din ala . Respect ! Victor Dumitru junior ...zis Victoras.

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.