Un copac s-a prăbușit pe scările de pe Strada Lt. Erou Oprescu Adrian, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă seară, pe scările de pe Strada Lt. Erou Oprescu Adrian s-a prăbușit un copac.

Cel mai probabil, copacul s-a prăbușit din cauza intensificărilor de vânt. Din fericire, nu a avut nimeni de suferit. Agenții Poliției Locale Câmpina au intervenit cu promptitudine, degajând scările. Traficul rutier nu a fost afectat, iar pe scările de pe această stradă, din dreptul sediului Energopetrol, se poate circula fără nicio problemă.

2888 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 16.01.2022 16:24 Lemnul copacului arata uscat acolo unde s-a rupt, copacul ala trebuia taiat de mult. Aia care intretin strazile trebuie sa aibe grija de toti copacii din oras. Angajati niste oameni destepti care stie sa gandeasca, sa planifice si sa intretina zonele verzi. Pana acum numai cand sunt crize auzim de ei.
  • Ionut 18.01.2022 13:43 Pe ce iau cei responsabili banii. Pe ..., timpul trece leafa merge?

Actualitate

207 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1848 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

1381 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

1787 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.