Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 5-0. Meciul lui ”Gămălie”

Sport (Categoria articolului)

După o serie de meciuri fără gol marcat, câmpinenii s-au descătușat în partida de duminică în fața formației CS Scorțeni Bordeni.

La pauză, Sportul Câmpina conducea doar cu scorul de 1-0, prin golul lui Radu Burlacu, poreclit ”Gămălie”, după o repriză în care elevii lui Pălăncianu și Basma au mai ratat alte numeroase ocazii, inclusiv o bară prin Ed. Constantin.
Imediat după pauză, portarul ospeților a fost eliminat de arbitrul Breoi după ce a oprit mingea cu mâna în afara suprafeței de pedepsă, oprind astfel o situație evidentă de gol a lui Corneanu. Lovitura liberă de la 18 metri a fost transformată de același ”Gămălie”, care după alte câteva minute a realizat hat-trick-ul. Celelalte goluri ale câmpinenilor au fost realizate de Corneanu și Cafadaru.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: C. Constantin - Biro, R. Coman, Brânzea, Rădulescu, Bej, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, A. Coman, Corneanu. Au mai jucat: Buștuc, Cafadaru, S. Dumitrache, Basma, V. Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.
Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - AS Gherghița 2-2
Olimpia Cireșanu - Știința Albești 3-0
Triumf Poiana Câmpina - Brădetul Ștefești 3-0
CSO Mizil - AS Starchiojd 1-3
Petrolul Ologeni - CS Câmpina 1-1
Viitorul Puchenii Mari - Carpați Sinaia 4-0
Unirea Teleajen - CS Blejoi II 1-0
Progresul Bucov a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, 29 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.

5618 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

116 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2095 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.