Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 5-0. Meciul lui ”Gămălie”

Sport (Categoria articolului)

După o serie de meciuri fără gol marcat, câmpinenii s-au descătușat în partida de duminică în fața formației CS Scorțeni Bordeni.

La pauză, Sportul Câmpina conducea doar cu scorul de 1-0, prin golul lui Radu Burlacu, poreclit ”Gămălie”, după o repriză în care elevii lui Pălăncianu și Basma au mai ratat alte numeroase ocazii, inclusiv o bară prin Ed. Constantin.
Imediat după pauză, portarul ospeților a fost eliminat de arbitrul Breoi după ce a oprit mingea cu mâna în afara suprafeței de pedepsă, oprind astfel o situație evidentă de gol a lui Corneanu. Lovitura liberă de la 18 metri a fost transformată de același ”Gămălie”, care după alte câteva minute a realizat hat-trick-ul. Celelalte goluri ale câmpinenilor au fost realizate de Corneanu și Cafadaru.
Sportul Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: C. Constantin - Biro, R. Coman, Brânzea, Rădulescu, Bej, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, A. Coman, Corneanu. Au mai jucat: Buștuc, Cafadaru, S. Dumitrache, Basma, V. Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.
Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - AS Gherghița 2-2
Olimpia Cireșanu - Știința Albești 3-0
Triumf Poiana Câmpina - Brădetul Ștefești 3-0
CSO Mizil - AS Starchiojd 1-3
Petrolul Ologeni - CS Câmpina 1-1
Viitorul Puchenii Mari - Carpați Sinaia 4-0
Unirea Teleajen - CS Blejoi II 1-0
Progresul Bucov a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, 29 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, cu 19 puncte; CS Câmpina - locul 12, cu 18 puncte.

5222 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1955 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.