Două titluri naționale pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Sport (Categoria articolului)

La Bacău, a avut loc la finalul acestei săptămâni Campionatul Național de Atletism în Sală pentru cadeți, sportivi sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu mai mulți sportivi la aceste întreceri, obținând și două titluri de campion naațional. Iată rezultatele complete:

Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1 la hexatlon, cu 3.044 puncte;
Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) - locul 1 la triplusalt, 13,36 (nou record personal); locul 4 la săritura în lungime, 5,83m;
Petre Tilică (antrenor Jenica Bran) - locul 3 la săritura în înălțime, 1,62m; locul 8 la săritura în lungime, 5,20m;
Victor Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 5 la hexatlon, cu 2.399 puncte.
Au mai participat Patricia Mocanu (antrenor Jenica Bran), la triplusalt; Dumitru Tiseanu (antrenor Jenica Bran), la săritura în lungime, și David Marin (antrenor Mihaela Marin), la aruncarea greutății, dar niciunul dintrei ei nu s-a calificat pentru finala întrecerii.

3950 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

460 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: