Darius Vintilă, un copil din Poiana Câmpina, locul al doilea la prima sa competiție națională de motocros

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, pe 9-10 aprilie 2022, la Prundu, în județul Giurgiu, a avut loc prima etapă a unei noi ediții a Campionatului Național de Motocros. Printre cei mai mici sportivi aliniați la start s-a numărat și Darius Vintilă, 7 ani, din Poiana Câmpina, dar component al echipei Top Cros TCS Ciolpani.

Atras de sportul cu motor, micuțul Darius a avut șansa să poată începe în vara anului trecut primele antrenamente în acest sport frumos, dar extrem de dur. Acum, s-a aflat la startul primei sale întreceri naționale oficiale. A concurat la clasa 50cmc, juniori mici, iar la final s-a clasat pe un foarte bun loc secund, obținând astfel prima sa medalie și primul său trofeu.
Darius Vintilă provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ovidiu Vintilă, fiind component al echipei de fotbal  Triumf Poiana Câmpina, liderul Superligii B Prahova. Pentru Darius se întrevede o frumoasă carieră în sportul cu motor, un sport de mare tradiție la Poiana Câmpina, la Câmpina, acolo de unde mulți ani ”s-a dat ora exactă în motocrosul din România”. Acum, bucurându-se de sprijinul părinților, nu rămâne decât ca Darius să își dorească să ajungă la marea perfomanță și să devină un mare campion, călcând astfel pe urmele lui Constantin Goran, Mihai Banu, Dan Chițu și Cătălin Duță.

3148 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1833 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.