Darius Vintilă, un copil din Poiana Câmpina, locul al doilea la prima sa competiție națională de motocros

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, pe 9-10 aprilie 2022, la Prundu, în județul Giurgiu, a avut loc prima etapă a unei noi ediții a Campionatului Național de Motocros. Printre cei mai mici sportivi aliniați la start s-a numărat și Darius Vintilă, 7 ani, din Poiana Câmpina, dar component al echipei Top Cros TCS Ciolpani.

Atras de sportul cu motor, micuțul Darius a avut șansa să poată începe în vara anului trecut primele antrenamente în acest sport frumos, dar extrem de dur. Acum, s-a aflat la startul primei sale întreceri naționale oficiale. A concurat la clasa 50cmc, juniori mici, iar la final s-a clasat pe un foarte bun loc secund, obținând astfel prima sa medalie și primul său trofeu.
Darius Vintilă provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ovidiu Vintilă, fiind component al echipei de fotbal  Triumf Poiana Câmpina, liderul Superligii B Prahova. Pentru Darius se întrevede o frumoasă carieră în sportul cu motor, un sport de mare tradiție la Poiana Câmpina, la Câmpina, acolo de unde mulți ani ”s-a dat ora exactă în motocrosul din România”. Acum, bucurându-se de sprijinul părinților, nu rămâne decât ca Darius să își dorească să ajungă la marea perfomanță și să devină un mare campion, călcând astfel pe urmele lui Constantin Goran, Mihai Banu, Dan Chițu și Cătălin Duță.

3584 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1634 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

191 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.

Alte stiri recente

1189 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

1704 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.