Darius Vintilă, un copil din Poiana Câmpina, locul al doilea la prima sa competiție națională de motocros

Sport (Categoria articolului)

La finalul săptămânii trecute, pe 9-10 aprilie 2022, la Prundu, în județul Giurgiu, a avut loc prima etapă a unei noi ediții a Campionatului Național de Motocros. Printre cei mai mici sportivi aliniați la start s-a numărat și Darius Vintilă, 7 ani, din Poiana Câmpina, dar component al echipei Top Cros TCS Ciolpani.

Atras de sportul cu motor, micuțul Darius a avut șansa să poată începe în vara anului trecut primele antrenamente în acest sport frumos, dar extrem de dur. Acum, s-a aflat la startul primei sale întreceri naționale oficiale. A concurat la clasa 50cmc, juniori mici, iar la final s-a clasat pe un foarte bun loc secund, obținând astfel prima sa medalie și primul său trofeu.
Darius Vintilă provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ovidiu Vintilă, fiind component al echipei de fotbal  Triumf Poiana Câmpina, liderul Superligii B Prahova. Pentru Darius se întrevede o frumoasă carieră în sportul cu motor, un sport de mare tradiție la Poiana Câmpina, la Câmpina, acolo de unde mulți ani ”s-a dat ora exactă în motocrosul din România”. Acum, bucurându-se de sprijinul părinților, nu rămâne decât ca Darius să își dorească să ajungă la marea perfomanță și să devină un mare campion, călcând astfel pe urmele lui Constantin Goran, Mihai Banu, Dan Chițu și Cătălin Duță.

3759 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1567 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2922 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.