Din această lună vom avea pe străzi patrule mixte formate din agenți ai Poliției Municipale și Poliției Locale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La inițiativa noului comandat al Poliției Municipale, comisar șef Iulian Stanciu, între Poliția Municipală și Poliția Locală Câmpina a fost încheiat un protocol de colaborare care prevede că, din luna septembrie 2017, agenții celor două instituții vor patrula împreună. Practic, vor exista patrule mixte, care vor lucra în trei schimburi, 24 de ore din 24.

Se va merge prin oraș atât pe jos, cât și cu mașina, urmând să fie folosite mijloacele de transport ale ambelor instituții. Protocolul va fi în vigore pe o perioadă determinată, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie prelungit. După cum ne-a declarat directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan, principalele obiective urmărite prin încheierea acestui protocol vizează prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. "Ordinea publică și siguranța cetățenilor sunt priorități pentru noi. În decursul ultimilor ani, relațiile dintre Poliția Locală și Poliția Municipală au funcționat bine, dar mai sunt multe de făcut din acest punct de vedere și de aceea se impune ca pe viitor să dezvoltăm activități concrete în domeniul siguranței publice, prin acțiuni unitare. Acest protocol nu stabilește doar un sprijin reciproc, foarte necesar, de altfel, ci și intervenții comune. În permanență, în zonele de risc va fi o patrulă mixtă, iar în paralel, deși Jandarmeria are mai puține mijloace, vom fi ajutați și de jandarmi. Noi sperăm ca acest tip de colaborare să dea rezultate, iar cetățenii să fie mulțumiți, să se simtă în siguranță", a afirmat Marius Vișan.

6358 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maghiran 02.09.2017 11:34 Tara arde si baba se chiaptana....astora le arde de protocoale si noi ne rupem masinile pe calea doftanei...locala o mai vedeam pe strada dar municipala ciuciu asa ca acum o sa dispara si locala in aceeasi gaura bermudeasca... :)

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.