Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

Social (Categoria articolului)

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie 2021 au fost acordate "Premiile Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

Iată și lista beneficiarilor din acest an ai "Premiilor Municipiului Câmpina":
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Dragoș Ciobanu, Roxana Bianca Buzilă, Natalia Alexia Hiticaș, Iulia Alessia Nicole Manasia, Briana Alexia Bănescu, Anisia Mantu, Melisa Georgia Staicu, Sorana Ioana Manea, Ana Maria Gheorghiu Goga, Bianca Andreea Botoacă, Rucsandra Maria Brebeanu, Mădălin Ștefan Manta, Valentina Ștefania Postovaru, Taisia Mara Matei;
Liceul Tenologic Energetic: Bianca Paula Baicu, Emilia Elena Barbu, Ioana Sorina Andrei;
Colegiul Tehnic Forestier: Maria Alexia Danciu, Maria Iulia Necula, Ioana Georgiana Cristea, Elena Mardare, Elena Denisa Șoldan, Alexandru Andrei Olaru, Dennis Ionuț Constantinescu;
Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”: Cătălina Florentina Dabija.

Este al 12-lea an școlar consecutiv când se acordă aceste premii care timp de nouă ani s-au numit “burse de excelență”, pentru ca apoi, din 2019, să li se schimbe denumirea în cea actuală.
Valoarea unui astfel de premiu este de 250 lei/lunar, se acordă doar elevilor din anii terminali de liceu, iar proiectul din acest an a fost inițiat de liberalii Dan Nica și Florin Marcu. Mai trebuie spus că, inițial, se acordaseră 30 de burse, repartizarea pe unități de învățământ liceal făcându-se în funcție de media la bacalaureat din anul școlar precedent. Doar Liceul Energetic nu a reușit să completeze locurile atribuite, din cele opt fiind ocupate doar trei. Condițiile pentru a putea primi aceste premii au fost media 10 la purtare, rezultate deosebite la învățătură, desfășurarea unor activități extracurriculare/voluntariat etc.
În cadrul ședinței Consiliului Local din 25 noiembrie, celor 25 de elevi le-au fost oferite simbolic aceste premii. Banii vor fi virați lunar în conturile elevilor, iar în cadrul ședinței le-au fost acordate plachete de excelență, plătite și oferite de primarul Alin Moldoveanu tuturor premianților, pentru a avea o amintire frumoasă de la momentul prezentării în fața administrației locale.

5979 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 27.11.2021 18:57 Felicitări tuturor copiilor ,dascălilor și părinților!👏

Social

490 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

987 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.

Alte stiri recente

2813 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

2135 vizualizari
17 ian. 2022 20:35

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.