Doi tineri au fost prinși în flagrant de Poliția Locală Câmpina în timp ce distrugeau mai multe coșuri de gunoi pe Bulevardul Bălcescu

Actualitate (Categoria articolului)

Agenții Poliției Locale Câmpina au prins în flagrant doi tineri care, în seara zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, loveau cu picioarele în coșurile de gunoi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe care le-au și distrus.

Agenții au procedat la identificarea celor doi tineri și au aplicat sancțiunile legale, inclusiv cele de recuperare a prejudiciului. În acest context, Poliția Locală Câmpina atenționează că, potrivit Articolului 253 din noul Cod Penal, astfel de fapte constituie infracțiune, iar prin sistemul de monitorizare video și prin patrularea zilnică, atât auto, cât și pedestru, Poliția Locală urmărește păstrarea integrității bunurilor (inclusiv a coșurilor de gunoi) de pe domeniul public al municipiului Câmpina.

3488 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre Antonina 13.01.2019 19:26 Bună seara!INoi locatarii din Campina str.Democratiei,nr.9 bloc.2 sc.B,ne confruntam cu o problema foarte veche si anume:aproape in fiecare seara la adresa sus mentionate un grup de tineri ocupă casa scării unde fumează,consuma alcool,fac mizerie,pun muzica,galagia este foarte mare,se vorbește vulgar .Cand un locatar încearcă să le atragă atenția că nu au ce cauta acolo devin agresivi verbal.Dacă se insista ameninta.La sesizarea noastră a venit poliția in cateva randuri dar nu s-a luat nici o masura. Cand se apela la 112 ,conform procedurii echipajul de poliție venea cu semnalele caustice si vizuale in functiune si ei fugeau.Situatia a devenit un coșmar.Ne este teama sa iesim din apartamente si nu ne pot odihni toata noaptea. Va rugam sa ne ajutati sa iesim din această situație.Va multumim anticipat!

Actualitate

253 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

547 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

237 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

621 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.