Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CSO Băicoi 2-2

Sport (Categoria articolului)

Poienarii au avut un meci dificil, duminică dimineață, pe teren propriu, în fața formației CSO Băicoi.

Chiar dacă au început bine partida și au controlat aproape întreaga primă repriză, elevii lui Valentin Bunea au intrat la pauză doar cu un rezultat de egalitate, 1-1. Mai întâi, Vintilă a deschis scorul cu un eurogol, șut din marginea suprafeței de pedeapsă, peste portar, în colțul lung. Apoi, tot gazdele au ratat câteva ocazii rarisime - Negreanu, min. 45, trage milimetric pe lângă bară față în față cu portarul oaspeților; I. Alexe, min. 45+1, șut în vinclu scos miraculos de portarul advers. Și la ultima fază a reprizei, după o lovitură de la colț, oaspeții egalează, la o neatenție a defensivei poienarilor. Pauza nu le-a priit gazdelor, chiar în minutul 57 mai încasează un gol, dar dincolo de acesta, jocul gazdelor este stereotip, nu mai apar ocaziile periculoase... In extremis, poienarii reușesc egalarea pe final, în minutul 90, prin I. Dumitru.
Triumf Poiana Câmpina: Stoica (40 Dobre) - Țurlea, G. Radu, Stan, I. Dumitru, Bunea, Scumpu, Țol, I. Alexe, Vintilă (76 D. Marin), Negreanu.
Rezultatele complete ale etapei - aici.
Runda viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni tot pe teren propriu formația AFC Brebu.

2445 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

143 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2097 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.