Aproape 100.000 euro este suma alocată de administrația câmpineană pentru borduri, pavele, vopsea, pulbere de sticlă şi mixturi asfaltice

Actualitate (Categoria articolului)

Toate acestea și altele în plus sunt necesare pentru diverse lucrări care se execută pe domeniul public în categoria reparațiilor. Este vorba despre lucrări coordonate de ADPP (serviciu aflat în subordinea viceprimarului Adrian Pițigoi) și realizate în cea mai mare parte de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei. Suma alocată este de 437.200 lei, adică aproximativ 100.000 euro.

Iată lista completă aprobată de administrația locală pentru lucrările de pe domeniul public (reparații):
- achiziţie materiale de construcţie – 95.200 lei
- achiziţie betoane diferite mărci – 60.000 lei
- lucrări de marcaje rutiere longitudinale, transversale şi treceri de pietoni – 60.000 lei
- achiziţie mixturi asfaltice – 120.000 lei
- achiziţie mixtură asfaltică stocabilă – 12.000 lei
- achiziţii vopsea specială pentru marcaj rutier, pulbere sticlă şi diluant aferent – 30.000 lei
- achiziţii prefabricate beton, pavele, borduri – 60.000 lei. 

În privința marcajelor rutiere, am întrebat Primăria Câmpina de ce este nevoie de angajarea unei firme care să execute aceste lucrări în condițiile în care, anul trecut, administrația locală a cumpărat o mașină pentru realizarea marcajelor, în valoare de 129.000 lei. Prin urmare, n-ar fi nevoie decât de vopsea și mână de lucru de la Atelierul de Infrastructură Urbană. Și iată explicația oferită de Primărie: “Lucrările longitudinale și transversale de marcare, precum și trecerile de pietoni de pe străzile principale este necesar a fi executate de firme experimentate și cu tehnologie avansată. În regie proprie, cu utilajul și materialele achiziționate de Primărie pentru diminuarea cheltuielilor, vor fi executate marcajele pe străzile adiacente și în parcări”.

4417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2356 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1282 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.