Iată cum au fost împărțite mandatele de senatori și deputați în Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

Cinci senatori și 11 deputați vor reprezenta Prahova în următorii patru ani în Parlamentul României. În conformitate cu rezultatele scrutinului de duminică, dar și cu Legea alegerilor parlamentare, care stabilește modul de redistribuire a voturilor, mandatele se împart astfel: PSD - doi senatori și cinci deputați, PNL - un senator și trei deputați, USR - un senator și un deputat, ALDE - un senator și un deputat, PMP - un deputat.

PSD
- Emanoil Savin și Radu Oprea - senatori
- Rodica Paraschiv, Cornel Nanu, Andrei Nicolae, Laura Moagher și Ludmila Sfârloagă - deputați

PNL
- Iulian Dumitrescu - senator
- George Ionescu, Răzvan Prișcă și Roberta Anastase - deputați

USR
- George Marussi - senator
- Dan Rădulescu - deputat

ALDE
- Teodor Meleșcanu - senator
- Grațiela Gavrilescu - deputat

PMP
- Cătălina Bozianu - deputat

Aceștia ar fi parlamentarii de Prahova, conform pozițiilor de pe listele de candidați. La constituirea noului Parlament vom afla dacă renunță cineva la mandat și cine îi va lua locul.

4908 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 14.12.2016 22:25 Uite cum Anastase Roberta prinde iar Parlamentul. A avut bafta si in 2012 cand chiar dacă a pierdut tot a câștigat. Moare Guram de ciuda. La deputați sunt 3 PD-L iști si nici un urmaș al lui bratianu. Ghinion.

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.