CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Caravana SMURD ”Fii pregătit!” a poposit la Câmpina

- Actualitate -

Caravana SMURD ”Fii pregătit!” a poposit la Câmpina

Luni dimineață, pe esplanada din fața Casei Tineretului a poposit Caravana SMURD ”Fii pregătit!”. În același timp, reprezentanți ai ISU, inclusiv voluntari, au fost în mai multe unități de învățământ din Câmpina pentru a prezenta principalele metode de acordare a primului ajutor.

În prima zi a acestei acțiuni, voluntarii ISU au fost la Liceul Tehnologic Energetic, la Colegiul Tehnic Forestier și la Liceul Tehnologic Mecanic. De asemenea, după-amiază, la caravana din fața Casei Tineretului au fost prezenți mai mulți elevi din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.
Marți, 7 martie, în a doua zi a prezenței Caravanei SMURD la Câmpina, voluntarii ISU vor merge la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”, dar și de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”. De asemenea, orice persoană interesată poate vizita caravana, unde va vedea dotările Centrului mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție.
Caravana SMURD ”Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în anul 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova invită populaţia să viziteze caravana și să se familiarizeze cu regulile minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.


06 Mar 2023 20:48 3747 vizualizari


Comentarii


  • 07.03.2023 19:55 matei n-ar fi stricat sa menionati si actiunile Re:Rise din oras, in special ca noi suntem cei care au adus caravana la campina.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
629 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4580 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
588 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1355 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV