Marcel Pavel, Vlad Miriță și Livia Pisăliță - Crăciun de gală, la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a oferit câmpinenilor un spectacol de gală de Crăciun, un spectacol în care invitat de onoare a fost Marcel Pavel.

În deschiderea spectacolului, colinde tradiționale românești au fost oferite publicului din sala Casei Tineretului, acolo unde a avut loc spectacolul, în condițiile în care sala de spectacole a Casei de Cultură se află în renovare. Colindele au fost interpretate de Grupul vocal ”Plai câmpinean”.
A urmat Marcel Pavel, cu vocea sa unică a intepretat melodii care au mers la sufletul sutelor de oameni care au umplut sala de spectacole a Casei Tineretului. Marcel Pavel a venit și cu un invitat surpriză - tenorul Vlad Miriță. Împreună au oferit o altă surpriză frumoasă câmpinenilor - au invitat-o pe scenă pe tânăra și talentata câmpineancă Livia Pisăliță și au cântat împreună ”Copacul”, melodia pe care a făcut-o celebră un alt mare interpret cu legături la Câmpina - Aurelian Andreescu.
Un spectacol cu adevărat de gală, din care nu putea lipsi... Moș Crăciun. La final, Moșul a venit cu sania sa pe scenă și împreună cu ajutoarele sale neobosite au oferit daruri copiilor, în ceea ce a fost, foarte probabil, cel mai frumos spectacol de Crăciun din acest an de la Câmpina. Și chiar din ultimii ani!

4083 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2562 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2529 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

618 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

565 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: