Un superb spectacol de varietăți al Teatrului ”Constantin Tănase”, la reinaugurarea sălii Casei Tineretului din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

În anul 1983, la Câmpina se dădea în folosință Casa Științei și Tehnicii pentru Tineret, o instituție cum numai în reședințele de județ se găsea la acel moment. Acum, după 40 de ani, sala de spectacole a Casei Tineretului (redenumită astfel după 1989) a fost modernizată, iar spectacolul oferit cu acest prilej a fost unul de gală, un spectacol de varietăți al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București.

Spectacolul propriu-zis a fost prefațat de un moment simbolic, în cadrul căruia primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte o plachetă tuturor celor care au contribuit financiar, cu munca efectivă sau cu materiale la refacerea sălii, totul fiind realizat exclusiv din sponsorizări. Astfel, au primit câte o plachetă reprezentanții societăților Daspi, Dac Electric, Lemet, dar și Paul Fora, Costel Filip, Cerasela Tănase, Rodica Papuc, Ionuț Radu, Cristi Maxim, precum și soții Cătălina și Cătălin Paraschiv. De asemenea, i s-a oferit o plachetă omagială lui Petre Câmpeanu, cel care se afla la conducerea orașului în urmă cu patru decenii și care a contribuit decisiv la dezvoltarea Câmpinei.
Apoi, a urmat spectacolul de varietăți. Pe scenă au urcat: o parte din trupa de balet a Teatrului ”Constantin Tănase”, Valentina Fătu și Vasile Muraru - care au stârnit hohote de râs în rândul numerosului public, Daniela Tănase - care a cântat piese foarte cunoscute din repertoriul românesc, dar și internațional, finalul aparținându-i îndrăgitului solist Gabriel Dorobanțu, care a făcut sala să vibreze la șlagărele sale.
Un moment frumos, o seară specială, așa cum ne dorim să mai vedem la Câmpina.

3566 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragomir 29.05.2023 18:23 Conducera locala nu sunt in stare sa vopseasca si ca intretina Casa Științei și Tehnicii pentru Tineret. Ce s-a construit in anii trecuti niciodata nu se va putea inlocuiti NICI ODATA.

Eveniment

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2212 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.