CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă!"

- Politică -

După "sincopa" de la alegerile interne pentru noua conducere a organizației locale, se pare că apele s-au calmat la PNL Câmpina, iar activitatea a intrat pe un făgaș normal. Sigur, timpul va demonstra dacă este sau nu așa. Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, este optimist și convins că organizația va fi din ce în ce mai puternică. Din interviul pe care Marian Nistor ni l-a acordat puteți afla lucruri interesante despre liberalii câmpineni, despre alegerile locale din toamna anului trecut, despre alianța PNL USR PLUS din Câmpina și despre funcționarea acesteia la nivelul Consiliului Local, despre coaliția de dreapta din CL Câmpina.

“Am găsit o organizație liberală care a avut o putere de regrupare extraordinară în jurul unui membru cu vechime în cadrul PNL Câmpina. După cum ați văzut și la alegerile interne, sala a fost plină și puteau fi mai mulți membri, pentru că suntem mai mulți. Da, au fost niște sincope în ceea ce privește organizarea alegerilor interne. Nu numai la Câmpina, după cum știți în toată țara sunt niște probleme la organizarea acestor alegeri din cauza unor chestiuni de ordine internă, să le spunem așa. Dar alegerile au trecut, avem acum o nouă echipă de conducere la PNL Câmpina. Eu sunt convins că membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă. Pe noi, membrii PNL Câmpina, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe acțiuni, multe campanii electorale prin care am trecut împreună. Ajungi după un timp să-i cunoști pe oameni și să îi simți. Da, era nevoie de acel ceva pentru ca membrii PNL să se reactiveze și să arate că avem o organizație numeroasă și puternică. Sigur, dorim să-i readucem alături de noi pe acei membrii care au ales la un moment dat să facă un pas înapoi și au intrat într-un con de umbră. PNL Câmpina are și foarte mulți simpatizanți și pentru mine va fi o provocare să-i determin să se implice în viața organizației, dar și în viața comunității locale”, a afirmat președintele PNL Câmpina.

Marian Nistor este optimist nu doar în privința propriului partid, ci și a alianței PNL cu USR PLUS, mai ales la nivelul Consiliului Local, chiar dacă aleșii locali ai acestei alianțe nu au experiență în administrație. “Colegii noștri care sunt consilieri locali sunt la primul lor mandat în administrația locală. Avem un singur coleg care a mai fost consilier în urmă cu mai mulți ani, dar la cât de dinamică este situația în administrația locală, îl putem considera ca și începător. Da, ei au nevoie de sprijin și îndrumare. În Consiliul Local sunt șase partide și un independent. Este greu să se strângă o majoritate. Cei mai mulți sunt noi în administrație. Nu este ca atunci când am intrat eu prima dată în Consiliul Local, în 2004, când aveam alături de mine oameni precum Vasile Cojocaru, Mihail Șerbănoiu sau Mărgărit Mușat, oameni grei, de la care, dacă voiai, aveai ce să înveți. Acum, colegii noștri sunt pe cont propriu. I-am văzut dornici să învețe, studiază și sunt convins că vor reuși. Dincolo de partea politică, importantă este partea administrativă. Pe câmpineni nu-i interesează neapărat certurile din interiorul unui partid, disputele din cadrul unei alianțe sau poate, uneori, discuțiile sterile din Consiliul Local. Pe câmpineni îi interesează să vadă că se întâmplă lucruri, că lor le este mai bine de la o zi la alta și că se pune în practică ceea ce li s-a promis”, a spus Marian Nistor. (video)


30 Jul 2021 23:03 7938 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
502 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1898 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1854 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1676 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV