Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă!"

Politică (Categoria articolului)

După "sincopa" de la alegerile interne pentru noua conducere a organizației locale, se pare că apele s-au calmat la PNL Câmpina, iar activitatea a intrat pe un făgaș normal. Sigur, timpul va demonstra dacă este sau nu așa. Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, este optimist și convins că organizația va fi din ce în ce mai puternică. Din interviul pe care Marian Nistor ni l-a acordat puteți afla lucruri interesante despre liberalii câmpineni, despre alegerile locale din toamna anului trecut, despre alianța PNL USR PLUS din Câmpina și despre funcționarea acesteia la nivelul Consiliului Local, despre coaliția de dreapta din CL Câmpina.

“Am găsit o organizație liberală care a avut o putere de regrupare extraordinară în jurul unui membru cu vechime în cadrul PNL Câmpina. După cum ați văzut și la alegerile interne, sala a fost plină și puteau fi mai mulți membri, pentru că suntem mai mulți. Da, au fost niște sincope în ceea ce privește organizarea alegerilor interne. Nu numai la Câmpina, după cum știți în toată țara sunt niște probleme la organizarea acestor alegeri din cauza unor chestiuni de ordine internă, să le spunem așa. Dar alegerile au trecut, avem acum o nouă echipă de conducere la PNL Câmpina. Eu sunt convins că membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă. Pe noi, membrii PNL Câmpina, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe acțiuni, multe campanii electorale prin care am trecut împreună. Ajungi după un timp să-i cunoști pe oameni și să îi simți. Da, era nevoie de acel ceva pentru ca membrii PNL să se reactiveze și să arate că avem o organizație numeroasă și puternică. Sigur, dorim să-i readucem alături de noi pe acei membrii care au ales la un moment dat să facă un pas înapoi și au intrat într-un con de umbră. PNL Câmpina are și foarte mulți simpatizanți și pentru mine va fi o provocare să-i determin să se implice în viața organizației, dar și în viața comunității locale”, a afirmat președintele PNL Câmpina.

Marian Nistor este optimist nu doar în privința propriului partid, ci și a alianței PNL cu USR PLUS, mai ales la nivelul Consiliului Local, chiar dacă aleșii locali ai acestei alianțe nu au experiență în administrație. “Colegii noștri care sunt consilieri locali sunt la primul lor mandat în administrația locală. Avem un singur coleg care a mai fost consilier în urmă cu mai mulți ani, dar la cât de dinamică este situația în administrația locală, îl putem considera ca și începător. Da, ei au nevoie de sprijin și îndrumare. În Consiliul Local sunt șase partide și un independent. Este greu să se strângă o majoritate. Cei mai mulți sunt noi în administrație. Nu este ca atunci când am intrat eu prima dată în Consiliul Local, în 2004, când aveam alături de mine oameni precum Vasile Cojocaru, Mihail Șerbănoiu sau Mărgărit Mușat, oameni grei, de la care, dacă voiai, aveai ce să înveți. Acum, colegii noștri sunt pe cont propriu. I-am văzut dornici să învețe, studiază și sunt convins că vor reuși. Dincolo de partea politică, importantă este partea administrativă. Pe câmpineni nu-i interesează neapărat certurile din interiorul unui partid, disputele din cadrul unei alianțe sau poate, uneori, discuțiile sterile din Consiliul Local. Pe câmpineni îi interesează să vadă că se întâmplă lucruri, că lor le este mai bine de la o zi la alta și că se pune în practică ceea ce li s-a promis”, a spus Marian Nistor. (video)

7705 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

907 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1619 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.