Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

Editorial (Categoria articolului)

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!

După numai ceva mai mult de șase luni... nimic. Ba, dimpotrivă! Consilierii Adina Gârbăcică, Valentin Crețu și Dan Nica, reprezentând USR PLUS și PNL, au venit cu un regulament cu prevederi absurde, ilegale. Nu avem voie să filmăm, nu avem voie să fotografiem decât cinci minute, la începutul ședinței, de parcă ar fi o întâlnire de taină în sufrageria vreunuia dintre cei trei și nu ditamai ședința publică a Consiliului Local.
Ulterior, ni s-a explicat din diverse surse și am înțeles nemulțumirea inițiatorilor și a altora, care, însă, nu au avut curajul să-și asume ceea ce știau că este ilegal. Ei bine, am aflat că îi timorăm pe unii consilieri locali! Da, vă imaginați ditamai consilierul local ales de popor, care vrea să vină cu un proiect excepțional pentru Câmpina, dar când să-l propună ne vede pe noi în fața lui, filmându-l cu un telefon mobil și... gata, a uitat ce a vrut să spună? Și așa se duce pe Apa Sâmbetei ”dezvoltarea” Câmpinei din cauza ăstora din presă!
Așa se explică de ce onorabilul Consiliu Local din acest mandat nu a venit încă în fața câmpinenilor cu soluții pentru blocul de necesitate, pentru parcul unde a fost ”Mițu-Chițu”, pentru remedierea tuturor deficiențelor administrative din mandatele precedente. Acum am aflat că ei, de fapt, au soluții pentru toate acestea probleme și pentru multe altele, dar nu le puteau prezenta pentru că... îi timorăm noi. Tocmai de aceea, s-a luat decizia sacrificării presei, suprimării drepturilor și libertăților unei bresle, dar și ale unei comunități, totul pentru ca onorabilii consilieri să nu mai fie timorați și să poată prezenta soluțiile lor pentru ”dezvoltarea” Câmpinei. Dacă acesta este prețul pentru ”dezvoltarea” Câmpinei, suntem dispuși să ne sacrificăm și să-l plătim noi pentru comunitate!

6897 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Paul 26.07.2021 22:40 Domnule Neculai nu mai faceti atata taraboi in priviinta acestui PROIECT pentru ca subliniez este UN PROIECT care poate fi amendat si rasamendat dar mai bine spune-ti ca va e frica ca nu o sa mai aveti ce scrie pe acest "site" care nu poate fi numit asa si inainte de a face anumite afirmatii legate de legi VA ROG DACA NU ESTE PREA GREU SA LE CITITI INAINTE

Editorial

2804 vizualizari
19 oct. 2022 21:36

Se prefigurează mișcări interesante pe scena politică din Câmpina, în perspectiva viitoarelor alegeri locale

3 comentarii

Anul 2023 bate la ușă și este un an preelectoral, anul de dinaintea foarte importantului 2024 în toamna căruia vor avea loc alegerile locale. Prin urmare, pe micuța, dar "încinsa" scenă politică din Câmpina se fac tot felul de reconfigurări, fiecare candidat / partid dorind să-și asigure o poziție cât mai bună în perspectiva viitoarelor alegeri locale. Miza este foarte mare, astfel că actorii politici încearcă să-și maximizeze șansele printr-o așezare cât mai bună pe eșichierul politic local. Și, evident, este țintită Casa cu Grifoni!

5172 vizualizari
16 nov. 2021 20:50

Justiție frustrantă

În numeroase rânduri s-au tras semnale de alarmă asupra a ceea ce se întâmplă în justiția din România. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în trei cazuri cu implicații majore pentru comunitatea câmpineană a readus în discuție o justiției care, prin decizii aberante, ajunge să devină dintr-un instrument al dreptății unul al frustrării, al imoralității.

Alte stiri recente

713 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

134 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.