Atletul câmpinean Ștefan Gagiu, la doi centimetri de podium în finala Campionatului Național under 20 la săritura în lungime

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima zi a Campionatului Național de Atletism pentru sportivi sub 20 de ani, Câmpina obținuse o medalie prin Ciprian Costache - aur și titlul național la aruncarea greutății (detalii, aici), duminică, în a doua zi a întrecerilor, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina a avut un singur sportiv la startul întrecerilor - Ștefan Gagiu, la săritura în lungime.

A fost o probă la care s-a luptat asiduu pentru medalii. Cea mai bună săritură din acest concurs a atletului câmpinen Ștefan Gagiu, pregătit de Jenica Bran, a măsurat 6,85m, cu care s-a clasat pe un onorant loc 4, la numai doi centimetri de ultima treaptă a podiumului și la 24 de centimetri de primul loc și titlul de campion național.
Chiar dacă rămâne amărăciunea de a fi fost atât de aproape de o medalie, tânărul Ștefan Gagiu trebuie încurajat și susținut în continuare nu numai pentru că a concurat la o categorie de vârstă superioară, ci și pentru că performanțele sale de la categoria sa de vârstă sunt dovada muncii excelente depuse de-a lungul întregului sezon.

2259 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

71 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

462 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: