Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Sport (Categoria articolului)

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

Elevele lui Liviu Dochia au obținut următorele rezultate:47-20 cu CSS Mediaș, 28-20 cu CSS Ploiești, 44-31 cu CSS Sibiu.
Cu aceste rezultate, CS Câmpina conduce în clasamentul cestei grupe cu 12 puncte.
”Obiectivul a fost îndeplinit, alte trei victorii, care ne mențin pe locul întâi în grupa C de calificare in turneul final. Este de remarcat că doar patru echipe din toată țara au reușit această performanță. Urmeaza în luna decembrie o altă etapă dificilă cu Olimpia București, CSS Tg. Jiu și Sepsi Sf Gheorghe”, ne-a declarat antrenorul echipei feminine de baschet a CS Câmpina, Liviu Dochia.

2927 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.