Liga A Prahova, etapa a 16-a. Teleajen Văleni - Tricolorul Breaza 1-4

Sport (Categoria articolului)

Pentru elevii lui Costin Plăvache a fost ultima deplasare a turului actualei ediții din Liga A Prahova. Brezenii au jucat la Drajna, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu formația Teleajen Văleni.

După o primă repriză ”albă”, dar dominată de brezeni, care au trimis mingea în bară, în minutul 19, prin Petrescu, după pauză au venit toate cele cinci goluri ale partidei. Mai întâi, brezenii au deschis scorul prin Negotei (minutul 50), dar au fost egalați după numai trei minute, după reușita lui Cernea. Oaspeții s-au impus în cele din urmă, prin golurile marcate de Ioniță (63), Negotei (67), Petrescu (79).
Costin Plăvache a trimis în teren pentru Tricolorul pe: A. Negreanu - Badea, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Petrescu (82 Țone), Duricu, Popa, Ștefănoiu (51 Roșu), Negotei (68 Dumitru), Ioniță (75 Nedelcu).
Rezultatele etapei - aici.
Runda viitoare, brezenii vor juca pe teren propriu n compania formației Unirea Urlați.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2697 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

191 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1306 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1074 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.