Liga A Prahova, etapa a 16-a. Teleajen Văleni - Tricolorul Breaza 1-4

Sport (Categoria articolului)

Pentru elevii lui Costin Plăvache a fost ultima deplasare a turului actualei ediții din Liga A Prahova. Brezenii au jucat la Drajna, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu formația Teleajen Văleni.

După o primă repriză ”albă”, dar dominată de brezeni, care au trimis mingea în bară, în minutul 19, prin Petrescu, după pauză au venit toate cele cinci goluri ale partidei. Mai întâi, brezenii au deschis scorul prin Negotei (minutul 50), dar au fost egalați după numai trei minute, după reușita lui Cernea. Oaspeții s-au impus în cele din urmă, prin golurile marcate de Ioniță (63), Negotei (67), Petrescu (79).
Costin Plăvache a trimis în teren pentru Tricolorul pe: A. Negreanu - Badea, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Petrescu (82 Țone), Duricu, Popa, Ștefănoiu (51 Roșu), Negotei (68 Dumitru), Ioniță (75 Nedelcu).
Rezultatele etapei - aici.
Runda viitoare, brezenii vor juca pe teren propriu n compania formației Unirea Urlați.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2607 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.