Noutăţi în rândul echipelor de fotbal din zona Câmpinei

Sport (Categoria articolului)

Chiar dacă vremea nu prea îmbie la fotbal, totuşi, conducerile cluburilor din zona Câmpina conturează programul de pregătire în vederea reluării sezonului competiţional. Am făcut astăzi un tur al echipelor din zona Câmpina şi vă prezentăm principalele noutăţi, precum şi data la care fiecare echipă în parte își va relua pregătirile.

Sportul Câmpina - începe pregătirile duminică, 8 ianuarie, cu un meci amical
Sportul Câmpina, locul 6 în Liga B Prahova, Seria Câmpina, se dovedeşte a fi cea mai grăbită dintre echipele din zonă. Formaţia antrenată în tur de Andrei Ionescu şi Philip Basma, şi coordonată de Mărgărint Ciobotaru se va reuni duminică, 8 ianuarie, atunci când de la ora 11.00, pe stadionul 'Rafinăriei' din Câmpina va întâlni într-un meci amical formaţia Unirea Călineşti. La nivelul lotului de jucători, singurele certitudini ale momentului sunt readucerea lui Ţigănuş şi Coman, ambii legitimaţi până acum la Tricolorul Breaza.

Muntenii Câmpina - pusă pe fapte mari
Înfiinţată în vara anului trecut, Muntenii Câmpina ocupă un onorant loc 7 în Seria Câmpina a Ligii B Prahova. Echipa care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe sinteticul de la Căminul Petrol este pregătită de antrenorul Gabriel Tismănaru şi coordonator Geremio Dinică. S-a fixat data reluării pregătirilor - 21 ianuarie şi se anunţă şi o serie de transferuri importante, dar până la definitivarea acestora se păstrează o discreţie firească. Bineînţeles, până la data reunirii lotului vor fi stabilite şi primele meciuri de verificare, în principiu, dorindu-se câte un joc amical în fiecare week-end, dar programul va fi definitivat în perioada următoare.

FC Băneşti - fără cantonament în această iarnă
Echipa pregătită de Marius Vişan iernează pe ultima treaptă a podiumului Ligii A, iar conducerea tehnică şi administrativă a clubului a stabilit ca reluarea pregătirilor să înceapă pe 21 ianuarie. Din punct de vedere al programului de pregătire, aproape cert nu se va mai face un cantonament, preferându-se un număr mai mare de antrenamente la propria bază. Lotul de jucători a suferit o serie de modificări, iar în zilele următoare vor mai fi şi alte schimbări. În acest moment cert este că Pantilimonescu s-a întors la Păuleşti, în vreme ce sub comanda lui Vişan se vor afla din această iarnă trei foşti echipieri de la Breaza - Iscru, Neagu şi Soreanu. Pe lista adversarilor pentru jocuri amicale se află şi două echipe din Liga a 3-a, Olimpia Rm. Sărat şi Petrolistul Boldeşti.

CS Cornu - în căutarea unei soluţii pentru banca tehnică
CS Cornu se va reuni pe 17 ianuarie, la ora 17.00, la baza sportivă proprie. Ocupantă a locului 4 în Liga A, CS Cornu are o mare problemă de rezolvat până la reluarea pregătirilor - găsirea unei soluţii pentru banca tehnică, în condiţiile în care Mihai Dinu şi-a perfectat înţelegerea până în vară cu şcoala de fotbal Wospac Academy, din Palestina. Până la stabilirea unui nou tehnician, eventualele transferuri sunt în impas, cel mai aproape transfer de a fi cert fiind cel al lui Amariei, la Astra II Ploieşti.

Tricolorul Breaza - se reuneşte pe 14 ianuarie
Prima parte a campionatului nu a fost prea promiţătoare pentru gruparea brezeană, care ocupă în momentul de faţă locul 11 în Liga A. Tricolorul se confruntă cu o serie de probleme legate de asigurarea finanţării, motiv pentru care mai mulți jucători au şi părăsit deja gruparea antrenată de Florin Stăncioiu. Deocamdată, singura certitudine este data reluării pregătirilor - sâmbătă, 14 ianuarie, la terenul din Parcul Brâncoveanu.

AFC Brebu - speră într-un retur mai bun
Locul 12 ocupat de AFC Brebu la jumătatea campionatului Ligii A nu este prea mulţumitor, antrenorul Robert Săvulescu declarând că 'vom aduce o serie de jucători şi vom încerca să disputăm cât mai multe meciuri amicale, astfel încât returul să fie unul mai bun pentru noi'. Brebenii se vor reuni pe 21 ianuarie, la baza sportivă proprie, iar printre lucrurile sigure în acest moment se numără amicalul cu CSO Plopeni, din 7 februarie, care va avea loc la Brebu.

AS Tufeni se retrage din campionat!
AS Tufeni pare a trece prin cea mai puţin fastă perioadă a activităţii sale. Giani Chiotoroiu şi Dan Enescu au anunţat că nu mai pot susţine din punct de vedere financiar activitatea echipei. În aceste condiţii, antrenorul Costin Plăvache a fost informat de cea mai mare parte a jucătorilor că poartă deja discuţii pentru a trece la alte echipe. În momentul de faţă nu se ştie dacă AS Tufeni se va mai reuni şi va mai continua competiţia. O discuţie hotărâtoare are loc chiar în această seară, preşedintele Giani Chiotoroiu întâlnindu-se cu mai mulţi iubitori ai fotbalului local, discutându-se posibilitatea ca activitatea să continue cu echipa de juniori pregătită de Robert Stoica, urmând ca în vară să se ia o decizie finală. În urma discuţiei din această seară, preşedintele Giani Chiotoroiu a anunţat retragerea echipei din campionat!

4838 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1860 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2281 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

441 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

736 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.