Două maşini s-au ciocnit marţi seară pe Strada IH Rădulescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Marţi seară, pe Strada I.H. Rădulescu din municipiul Câmpina, în apropierea intersecţiei cu Strada Poieniței, a avut loc un accident de circulaţie. O ciocnire între două maşini, cu avarii minore, fără victime, dar cu o sperietură zdravană pentru cei implicaţi.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţia Municipală, Poliţia Locală, Ambulanţă, precum şi un echipaj de pompieri. În accident au fost implicate un autoturism Volkswagen - cu numărul de înmatriculare PH-065275 şi un autoturism Daewoo Cielo - cu numărul de înmatriculare PH-07-ZIZ. Din fericire, pagubele sunt minore, nu au fost victime, doar femeia care conducea autoturismul Volkswagen a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical la faţa locului. Din primele cercetări a rezultat că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă erau sau nu sub influența băuturilor alcoolice, iar poliţia continuă cercetările.

4742 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 20.12.2017 13:26 Heliade radulescu intersectat cu teilor? Unde e intersectia asta?

Actualitate

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1338 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1152 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.