Două maşini s-au ciocnit marţi seară pe Strada IH Rădulescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Marţi seară, pe Strada I.H. Rădulescu din municipiul Câmpina, în apropierea intersecţiei cu Strada Poieniței, a avut loc un accident de circulaţie. O ciocnire între două maşini, cu avarii minore, fără victime, dar cu o sperietură zdravană pentru cei implicaţi.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţia Municipală, Poliţia Locală, Ambulanţă, precum şi un echipaj de pompieri. În accident au fost implicate un autoturism Volkswagen - cu numărul de înmatriculare PH-065275 şi un autoturism Daewoo Cielo - cu numărul de înmatriculare PH-07-ZIZ. Din fericire, pagubele sunt minore, nu au fost victime, doar femeia care conducea autoturismul Volkswagen a suferit un atac de panică şi a fost asistată medical la faţa locului. Din primele cercetări a rezultat că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă erau sau nu sub influența băuturilor alcoolice, iar poliţia continuă cercetările.

4643 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 20.12.2017 13:26 Heliade radulescu intersectat cu teilor? Unde e intersectia asta?

Actualitate

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1584 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1537 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)