A fost finalizat pasajul dintre cele două corpuri ale Pieței Centrale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pasajul leagă cele două corpuri ale Pieței Centrale - C1 (piața agroalimentară) și C2 (corpul nou, unde vor funcționa spații comerciale). De asemenea, acest pasaj face legătura între Strada Republicii și Strada 1 Mai.

În perioada lucrărilor la C2, trecerea din Republicii spre Strada 1 Mai se făcea prin piața agroalimentară, printre tarabele comercianților. Acum, pasajul dintre cele două corpuri ale Pieței Centrale este gata și a fost deschis, asta și pentru că au fost finalizate lucrările exterioare la corpul C2. Pasajul este acoperit și se circulă în siguranță.
Referitor la corpul C2 al Pieței Centrale, aici mai sunt de realizat unele lucrări de amenajare în interior. Toate spațiile de la parterul noii clădiri au fost deja închiriate și, vă reamintim, primul care a fost dat deja în folosință este cel al Farmaciei Medimfarm. 
Construcția corpului C2 a început în octombrie 2015 și ar fi trebuit finalizată în luna martie a acestui an. Din cauza unor probleme apărute pe parcurs, termenul de finalizare nu a fost respectat. Oricum, pentru fiecare zi de întârziere conducerea Pieței Centrale percepe constructorului penalități de 757 lei, în conformitate cu contractul dintre cele două părți. Valoarea investiției este de aproximativ 2,5 milioane lei fără TVA, bani asigurați integral de la bugetul Serviciului Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina.

10049 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4325 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.