Public foarte numeros la spectacolele din cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" - Câmpina 2017

Eveniment (Categoria articolului)

10.000 de oameni sâmbătă seara și 11.000 duminică, acestea sunt estimările Jandarmeriei cu privire la numărul spectatorilor prezenți la Festivalul "Serbările Toamnei", Câmpina 2017. Un public numeros, așadar, poate chiar mai numeros față de alte ediții.

Ne-am mai dat noi cu părerea aici, s-a comentat intens pe rețelele de socializare cu privire la calitatea slabă a spectacolului, dar iată că, până la urmă, mii de oameni au fost prezenți în fața scenei. Nu mai vorbim de terasele pline și de vânzările peste așteptări ale comercianților. Din punctul nostru de vedere, prima ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", cea din 2008, rămâne cea mai bună, iar cea din 2017, sub așteptări. Totuși, sunt foarte mulți oameni care au alte unități de măsură și mult mai puține pretenții, iar lor le place acest festival exact așa cum este. Iar ediția a X-a le-a plăcut chiar farte mult. Poate asta e tot ce contează, până la urmă, iar noi, ăștia mai cu pretenții, cei care nu uităm niciun moment că vorbim despre municipiul Câmpina și nu o localitate oarecare, poate ar trebui să stăm acasă.

Citiți și Serbările Toamnei 2017. Deschiderea oficială a făcut din Câmpina orașul cu cei mai mulți politicieni pe metru pătrat

Premierea olimpicilor și sportivilor Câmpinei, în cadrul Festivalului "Serbările Toamnei" 2017

6546 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aura 18.09.2017 18:35 A fost lume multa, pentru ca lumea a tinut sa vada ultimul festival la care Tiseanu este primar! Ne-am saturat de el! Sa plece la ..., la DNA, la Energetic, la ..., unde vrea, numai sa plece si sa ne lasa in pace!

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.