Despre nonviolență în școli. Primarul Alin Moldoveanu s-a întâlnit cu copiii din ciclul primar de la ”Grigorescu”

Social (Categoria articolului)

De-a lungul acestei săptămâni, în majoritatea unităților de învățământ au avut loc acțiuni prin care să fie marcată Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală. Copiii de la ciclul primar din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” s-au întâlnit, în cadrul acestui șir de acțiuni, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Acțiunea, care a avut loc în cadrul școlii primare de pe Strada Golești, s-a bucurat de implicarea Asociației Părinților, dar și a reprezentanților Comitetului Elevilor, cu toții dorindu-și ca în școli să nu mai existe acte de violență.
Primarul Alin Moldoveanu le-a vorbit copiilor despre sport, despre nonviolență, despre comunicare, dar cel mai savuros moment a fost cel al întrebărilor adresate de copii primarului. Aceștia au fost foarte curioși pe lucruri din cele mai diverse domenii. (video) Primarul Alin Moldoveanu le-a răspuns tuturor, iar la final au stabilit împreună ca următoarea întâlnire să aibă loc la sediul Primăriei Câmpina, copiii dorindu-și să-l vadă pe primarul Câmpinei și la lucru, în biroul său.

3271 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1561 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

516 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

584 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.