CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Imposibil să mergi și pe trotuar în cartierul Voila

- Actualitate -

Primim de la cititori. Imposibil să mergi și pe trotuar în cartierul Voila

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute în cartierul Voila.

După cum se poate vedea și din imagini, mai multe mașini, în puncte diferite de pe Strada Voila, blochează trotuarele sau ceea ce ar trebui să fie trotuarele, pentru că încă se lucrează în zonă. În aceste condiții, oamenii care ar trebui să circule pe trotuare spun că le este imposibil să meargă în siguranță, fiind nevoiți să coboare pe carosabil, acolo unde riscul producerii în orice moment a unui accident rutier este mult mai ridicat. La fel se întâmplă și cu copiii, care vin sau pleacă de la școala din cartier.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


18 Sep 2023 21:26 2223 vizualizari


Comentarii


  • 19.09.2023 09:01 Cojocaru Ion Toți cei care parchează ilegal ( pe trotuar, pe carosabil, etc.) trebuiesc amendați drastic. Mașina poate fi parcată în curtea casei. Șoseaua este destul de greu circulabila.
  • 18.09.2023 22:11 Anonymus pt AG - dar tu semnezi cu numele tau real?! Sau merg si initialele...
  • 18.09.2023 21:56 A.G Asistăm la Moldoveniada.Inca 4 ani dar întrebare cine va fi vice:Briciu sau Arghir(last chance ).Pe Paraschiv,botaseneanul actor va fi sef la cultura.Vorbeste analiștii la piațeta San Marco de Campina.Nula Cinema,Turnul oricum nu îl vede nimeni pe Tripadvisor că ne umpleam de turiști,oricum fug și câinii de aici.Asa le ar venii mintea la cap majoritarilor pensionari.Alo postacii,care va reactivați politic.Macar semnați cu numele voastre reale
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
656 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
5191 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
602 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1363 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV