Primim de la cititori. Imposibil să mergi și pe trotuar în cartierul Voila

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute în cartierul Voila.

După cum se poate vedea și din imagini, mai multe mașini, în puncte diferite de pe Strada Voila, blochează trotuarele sau ceea ce ar trebui să fie trotuarele, pentru că încă se lucrează în zonă. În aceste condiții, oamenii care ar trebui să circule pe trotuare spun că le este imposibil să meargă în siguranță, fiind nevoiți să coboare pe carosabil, acolo unde riscul producerii în orice moment a unui accident rutier este mult mai ridicat. La fel se întâmplă și cu copiii, care vin sau pleacă de la școala din cartier.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

2124 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 18.09.2023 21:56 Asistăm la Moldoveniada.Inca 4 ani dar întrebare cine va fi vice:Briciu sau Arghir(last chance ).Pe Paraschiv,botaseneanul actor va fi sef la cultura.Vorbeste analiștii la piațeta San Marco de Campina.Nula Cinema,Turnul oricum nu îl vede nimeni pe Tripadvisor că ne umpleam de turiști,oricum fug și câinii de aici.Asa le ar venii mintea la cap majoritarilor pensionari.Alo postacii,care va reactivați politic.Macar semnați cu numele voastre reale
  • Anonymus 18.09.2023 22:11 pt AG - dar tu semnezi cu numele tau real?! Sau merg si initialele...
  • Cojocaru Ion 19.09.2023 09:01 Toți cei care parchează ilegal ( pe trotuar, pe carosabil, etc.) trebuiesc amendați drastic. Mașina poate fi parcată în curtea casei. Șoseaua este destul de greu circulabila.

Actualitate

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.