Discuții pe tema modernizării ștrandului de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a propus colegilor din CL Câmpina și reprezentanților Primăriei ca modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului să fie una dintre investițiile pentru care să se aloce anul acesta bani de la bugetul local. "Nu putem lăsa Câmpina și anul acesta fără un ștrand. Dacă tot nu am acceptat un investitor privat pentru acest ștrand, atunci să investim și să-l modernizăm noi", a afirmat Monica Clinciu la ședința de ieri a Consiliului Local.

Ștrandul de la Casa Tineretului aparține administrației locale, dar pentru că nu a existat suficientă implicare, a ajuns o paragină. În anul 2015, un investitor privat a dorit să preia în administrare acest ștrand, oferindu-se să investească aici peste 70.000 euro, dar Consiliul Local nu a fost de acord. "Eu vă propun ca, atunci când se întocmește bugetul, să prevedem echivalentul a 50.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea ștrandului. Trebuie să aibă și copiii noștri, și nu numai ei, un loc unde să poată merge în timpul verii, mai ales că un alt ștrand nu mai există în Câmpina", a mai spus Monica Clinciu.
Ceilalți consilieri au fost de acord cu propunerea, dar înainte de stabilirea unei sume va trebui realizată o evaluare a obiectivului de către un evaluator autorizat.

5033 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Apostol Ion 29.01.2017 19:46 Geniala idee,aici se pot scalda si balaci toti ce nu au loc la Bazinul de Lux dupa spusele Tovarasului de la PNL,si sa fie gratis adica sa se incaseze la negru ca la Targul Mierii.
  • Catalin Marisoiu 31.01.2017 19:58 Felicitări, doamnă, pentru inițiativa dvs. Poate că în acest fel , aici se pot bălăci aceia care nu au lloc să se bălăcească la Bazinul Didactic

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.