Discuții pe tema modernizării ștrandului de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a propus colegilor din CL Câmpina și reprezentanților Primăriei ca modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului să fie una dintre investițiile pentru care să se aloce anul acesta bani de la bugetul local. "Nu putem lăsa Câmpina și anul acesta fără un ștrand. Dacă tot nu am acceptat un investitor privat pentru acest ștrand, atunci să investim și să-l modernizăm noi", a afirmat Monica Clinciu la ședința de ieri a Consiliului Local.

Ștrandul de la Casa Tineretului aparține administrației locale, dar pentru că nu a existat suficientă implicare, a ajuns o paragină. În anul 2015, un investitor privat a dorit să preia în administrare acest ștrand, oferindu-se să investească aici peste 70.000 euro, dar Consiliul Local nu a fost de acord. "Eu vă propun ca, atunci când se întocmește bugetul, să prevedem echivalentul a 50.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea ștrandului. Trebuie să aibă și copiii noștri, și nu numai ei, un loc unde să poată merge în timpul verii, mai ales că un alt ștrand nu mai există în Câmpina", a mai spus Monica Clinciu.
Ceilalți consilieri au fost de acord cu propunerea, dar înainte de stabilirea unei sume va trebui realizată o evaluare a obiectivului de către un evaluator autorizat.

5211 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Apostol Ion 29.01.2017 19:46 Geniala idee,aici se pot scalda si balaci toti ce nu au loc la Bazinul de Lux dupa spusele Tovarasului de la PNL,si sa fie gratis adica sa se incaseze la negru ca la Targul Mierii.
  • Catalin Marisoiu 31.01.2017 19:58 Felicitări, doamnă, pentru inițiativa dvs. Poate că în acest fel , aici se pot bălăci aceia care nu au lloc să se bălăcească la Bazinul Didactic

Actualitate

890 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

1234 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

294 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

49 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.