Discuții pe tema modernizării ștrandului de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a propus colegilor din CL Câmpina și reprezentanților Primăriei ca modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului să fie una dintre investițiile pentru care să se aloce anul acesta bani de la bugetul local. "Nu putem lăsa Câmpina și anul acesta fără un ștrand. Dacă tot nu am acceptat un investitor privat pentru acest ștrand, atunci să investim și să-l modernizăm noi", a afirmat Monica Clinciu la ședința de ieri a Consiliului Local.

Ștrandul de la Casa Tineretului aparține administrației locale, dar pentru că nu a existat suficientă implicare, a ajuns o paragină. În anul 2015, un investitor privat a dorit să preia în administrare acest ștrand, oferindu-se să investească aici peste 70.000 euro, dar Consiliul Local nu a fost de acord. "Eu vă propun ca, atunci când se întocmește bugetul, să prevedem echivalentul a 50.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea ștrandului. Trebuie să aibă și copiii noștri, și nu numai ei, un loc unde să poată merge în timpul verii, mai ales că un alt ștrand nu mai există în Câmpina", a mai spus Monica Clinciu.
Ceilalți consilieri au fost de acord cu propunerea, dar înainte de stabilirea unei sume va trebui realizată o evaluare a obiectivului de către un evaluator autorizat.

5099 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Apostol Ion 29.01.2017 19:46 Geniala idee,aici se pot scalda si balaci toti ce nu au loc la Bazinul de Lux dupa spusele Tovarasului de la PNL,si sa fie gratis adica sa se incaseze la negru ca la Targul Mierii.
  • Catalin Marisoiu 31.01.2017 19:58 Felicitări, doamnă, pentru inițiativa dvs. Poate că în acest fel , aici se pot bălăci aceia care nu au lloc să se bălăcească la Bazinul Didactic

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.