LITTLEIMPRO, din nou, la Câmpina, în curte la Frizzly. O bucurie pentru spectatorii mici și mari

Eveniment (Categoria articolului)

În curte la Frizzly, la Asociația Frizzly din Câmpina, se întâmplă întotdeauna lucruri frumoase, lucruri numai bune să-ți încarce cu bucurie sufletul și mintea. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, aici, în curte la Frizzly, la invitația Clarei Leica și în aplauzele publicului, a revenit trupa "Littleimpro", adică primul teatru de improvizație pentru copii (mici și mari) din România. "Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical fiind asigurat de Marian Hâncu. Cu ei pe scenă, lacrimile de râs sunt garantate. 

Trupa "Littleimpro" a venit prima dată la Câmpina în luna mai a acestui an, tot la Frizzly în curte. A fost o mare surpriză pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Spectacolul, construit pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor, a avut mare succes. Pentru că tocmai spontaneitatea copiilor este ingredientul principal pentru crearea spectacolului. Prin urmare, era normal ca "Littleimpro" să revină la Câmpina și numai Clara Leica știe ce magie a făcut de a reușit să pună toate lucrurile la punct în așa fel încât totul să decurgă perfect. Publicul a fost numeros, iar acolo, în public, s-au aflat și de această dată copii care, fără Frizzly și ajutoarele lui de nădejde, nu ar fi putut vedea un astfel de spectacol.
Am spus-o și atunci, în luna mai, o spunem și acum, să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Spectacolul trupei "Littleimpro" este recomandat tuturor. Copiii și parinții sunt încurajaţi să vorbească în public, să fie creativi şi să îşi folosească imaginaţia. Pare o joacă, dar este chiar teatru, artă. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar reîntâlnirea cu ei a fost o reală bucurie. Din nou, s-a râs cu lacrimi. Mulțumim, "Littleimpro"! Mulțumim, Clara Leica și Frizzly!

4056 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2706 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

283 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

2383 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.