LITTLEIMPRO, din nou, la Câmpina, în curte la Frizzly. O bucurie pentru spectatorii mici și mari

Eveniment (Categoria articolului)

În curte la Frizzly, la Asociația Frizzly din Câmpina, se întâmplă întotdeauna lucruri frumoase, lucruri numai bune să-ți încarce cu bucurie sufletul și mintea. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, aici, în curte la Frizzly, la invitația Clarei Leica și în aplauzele publicului, a revenit trupa "Littleimpro", adică primul teatru de improvizație pentru copii (mici și mari) din România. "Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical fiind asigurat de Marian Hâncu. Cu ei pe scenă, lacrimile de râs sunt garantate. 

Trupa "Littleimpro" a venit prima dată la Câmpina în luna mai a acestui an, tot la Frizzly în curte. A fost o mare surpriză pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Spectacolul, construit pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor, a avut mare succes. Pentru că tocmai spontaneitatea copiilor este ingredientul principal pentru crearea spectacolului. Prin urmare, era normal ca "Littleimpro" să revină la Câmpina și numai Clara Leica știe ce magie a făcut de a reușit să pună toate lucrurile la punct în așa fel încât totul să decurgă perfect. Publicul a fost numeros, iar acolo, în public, s-au aflat și de această dată copii care, fără Frizzly și ajutoarele lui de nădejde, nu ar fi putut vedea un astfel de spectacol.
Am spus-o și atunci, în luna mai, o spunem și acum, să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Spectacolul trupei "Littleimpro" este recomandat tuturor. Copiii și parinții sunt încurajaţi să vorbească în public, să fie creativi şi să îşi folosească imaginaţia. Pare o joacă, dar este chiar teatru, artă. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar reîntâlnirea cu ei a fost o reală bucurie. Din nou, s-a râs cu lacrimi. Mulțumim, "Littleimpro"! Mulțumim, Clara Leica și Frizzly!

4539 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2198 vizualizari
20 sept. 2022 17:19

Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

1948 vizualizari
20 sept. 2022 16:10

Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.