Lucrări de amenajare în vederea omologării bazei de atletism de la Căminul Petrol din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La finalul ședinței din luna ianuarie a Consiliului Local Câmpina, consilierul Ioan Petrescu, membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic "Constantin Istrati", a vorbit despre necesitatea unor lucrări minimale pentru amenajarea bazei de atletism, astfel încât aceasta să poată fi omologată de Federația Română de Atletism.

Odată omologată baza sportivă, recordurile stabilite la competițiile care au devenit deja o tradiție pentru Câmpina vor putea fi recunoscute la nivel național. De asemenea, omologarea bazei și posibilitatea recunoașterii recordurilor ar putea aduce și mai mulți sportivi din țară la competițiile organizate aici de CSS "Constantin Istrati" și incluse în calendarul competițional al FRA. În același timp, având o asemenea bază, clubul câmpinean ar putea să organizeze și alte competiții de atletism de nivel național, consolidându-și poziția pe harta atletismului din România.
Chiar dacă la ședința amintită a Consiliului Local, primarul Horia Tiseanu nu a părut foarte interesat de subiect, ducând discuția mai degrabă spre zona politică, totuși, miercuri, 6 martie, la baza sportivă de la Căminul Petrol au început lucrările de nivelare a terenului în zona de aruncări și amenajarea unui nou sector pentru săritura în lungime, în spatele tribunei terenului de fotbal. Mai trebuie menționat, că pe parcursul întregii zile, consilierul Ioan Petrescu s-a implicat în desfășurarea acestor lucrări (ceea ce rar vedem la Câmpina), alături de profesorul Nicolae Pavel.

4151 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian Ionciu 07.03.2019 08:16 Eu am făcut sport în tinerețe. Atunci totul era foarte bine organizat. Acum despre sport de discută „la diverse”. Se lucrează după ureche. Nu există o strategie și nici viziune. Este bine că se face ceva. Dar cum se face? Fără proiect, fără o firmă de specialitate, fără autorizație de construire. Lucrările sunt coordonate de un consilier local și de profesorul de sport? Îi felicit pe cei doi pentru implicare dar îi critic pe factorii de decizie pentru modul în care se lucrează.

Actualitate

1574 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1716 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.