Străzile Dealului, Bobâlna, Conductelor și o porțiune din Voila vor fi reparate până la sfârșitul anului

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Dealului, distrusă aproape complet în urma lucrărilor de canalizare, vor fi scoși bolovanii și se va turna beton pe șanțurile rămase în urma introducerii canalizării. Iar acolo unde asfaltul a fost doar frezat, strada va fi asfaltată. Pe Bobâlna, se va asfalta porțiunea care a fost frezată pentru canalizare, dar lucrările nu s-au mai realizat.

Pe Strada Conductelor, unde s-a introdus canalizare, urmează să se toarne asfalt, iar pe Strada Voila va fi reparată porțiunea care a fost frezată. "Am discutat cu conducerea HidroPrahova și am stabilit împreună cu dl. director Adrian Semcu să se intervină pe aceste străzi pentru readucerea carosabilului la starea inițială, cea de dinainte de începerea lucrărilor pentru canalizare astfel încât să se poată circula în condiții normale în această iarnă. Lucrările nu vor fi realizate de Cast, ci de o altă firmă constructoare cu care HidroPrahova va colabora până când, cel mai probabil, se va organiza o nouă licitație în vederea continuării lucrărilor de canalizare", a declarat primarul Horia Tiseanu în cadrul ședinței de joi, 17 decembrie, a Consiliului Local Câmpina. După cum se știe, Cast Bănești a reziliat contractul cu HidroPrahova și, chiar dacă între conducerile Cast și HidroPrahova au existat mai multe runde de discuții, nu s-a ajuns la nici o înțelegere în vederea continuării relațiilor contractuale.

3625 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 19.12.2015 14:04 Noi stam pe strada Alexandru Vlahuta, platim impozite de super-lux, dar suntem exact in aceleasi conditii ca cele de pe strada Dealului. Noi ai cui suntem? Primăria nu are ochi si pentru noi?! RUSINE TISEANU!
  • Livia 21.12.2015 08:34 este revoltatoare bataia de joc la care am fost supusi in acest an de administratia locala campineana! locuiesc pe strada dealului si d-abia astept campania electorala sa le spun candidatilor (actual pimar sau actuali consilieri locali) ca sunt de o nesimtire crasa pentru felul in care si-au batut joc de noi in acest an!

Actualitate

1441 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2791 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

329 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3845 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.