Expoziție de suflet la Muzeul Grigorescu din Câmpina. Daniela Rîndașu și "Magia copilăriei"

Eveniment (Categoria articolului)

Din 12 ianuarie 2021, la Muzeul Memorial "Nicolae Grigorescu" din municipiul Câmpina este deschisă expoziția "Mirajul copilăriei" a artistului plastic Daniela Rîndașu. O expoziție deosebită, care merită văzută și o puteți face până în luna februarie.

Daniela Rîndașu este câmpineancă, are 52 de ani, a absolvit Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din București și Institutul de Arte Plastice "Luceafărul", secția de pictură. Din 2011 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici - Filiala Ploiești. A avut numeroase expoziții personale și de grup, a călătorit mult, fiind într-o permanentă căutare ca artist, ca pictor, dar și ca fotograf, inspirându-se din locurile pe care le-a vizitat, redând atmosfera acelor locuri și abordând în arta sa o tehnică mixtă - colaj, șablon, pictură, diverse texturi.
În urmă cu câțiva ani, la Ploiești, Daniela Rîndașu a avut o expoziție impresionantă cu 24 de lucrări inspirate din viața tristă a unor copii din India. Lucrările au fost realizate în urma unui stagiu de lucru în India, iar ceea ce a rezultat a fost cu adevărat impresionant.
"Magia copilăriei" de la Câmpina este într-un alt ton, mai vesel, optimist, frumos, o magie pe care o veți descoperi în special în ochii copiilor din lucrările Danielei Rîndașu.

3903 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.