A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.

Noul turn va fi ridicat la marginea spațiului verde de pe latura dinspre Strada Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae, va avea o înălțime de opt metri și o capacitate de 505 metri cubi.
”Este una dintre investițiile de care Spitalul Municipal Câmpina chiar avea mare nevoie, fiind inclusiv unul dintre punctele pe care trebuie să le îndeplinim în procesul de acreditare. Până acum nu am reușit să îndeplinim acest punct din procesul de acreditare, dar odată realizată această investiție, vom fi evident pe un drum bun. Personal, m-a bucurat foarte mult când am aflat că realizarea unui astfel de turn care să asigure rezerva de apă este o cheltuială eligibilă pentru acest proiect cu fonduri europene, astfel încât am putut include și acest punct pe harta dezvoltării noastre”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.

 

1955 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.