Concert de suflet susținut la Câmpina de formația KRYPTON

Eveniment (Categoria articolului)

Cel de-al doilea concert din cadrul ediției 2023 Câmpina Summer Park Music a fost susținut, duminică seara, în Parcul Regele Mihai I, de Formația Krypton, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock din România, ajunsă la frumoasa vârstă de 40 ani.

De-a lungul timpului, componența trupei Krypton s-a modificat de mai multe ori, singura prezență constantă fiind Eugen Mihăescu, de altfel, unul dintre fondatorii formației, în 1982. Astăzi, trupa îi are în componență pe: Eugen Mihăescu - chitară, Dragoş Moldovan – solist vocal, câștigator al trofeului “Vocea României” în 2019, Claudiu Macarie - baterie şi Humberto Miquilena - bass.
La Câmpina, Krypton a cântat piese vechi și piese noi, inclusiv superba melodie “Îți mai aduci aminte”, la fel de frumoasă și proaspătă ca în 2001, când a fost lansată, dar și balada rock “Iartă-mă”, lansată la sfârșitul anului trecut și care “reprezintă chiar o parte din trăirile şi crezul fiecăruia dintre noi, de a câştiga toate pariurile în momentele grele ale vieţii, în aceste vremuri gri”, după cum spun membrii trupei.
A fost un concert frumos, de suflet, al unei trupe care a scris și continuă să scrie pagini în istoria rock-ului românesc.
Vă reamintim că următorul concert din cadrul Câmpina Summer Park Music va avea loc pe 26 august 2023, de la ora 20.00, în centrul municipiului, iar vedeta serii va fi îndrăgitul Nicu Alifantis.
Câmpina Summer Park Music este un eveniment organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza" cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Câmpina.
CâmpinaTV.ro este partener media al evenimentului.

2963 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petru Simona 01.08.2023 00:19 Inițiativa e buna, dar nu suntem în stare sa organizam... sunet f prost

Eveniment

3273 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3500 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.