Drept la replică din partea societății Eliro SRL

Actualitate (Categoria articolului)

Firma Eliro, care asigură transportul public de persoane pe traseele locale din municipiul Câmpina, ne-a trasmis un drept la replică la articolul "Societatea Eliro a solicitat Primăriei Câmpina rezilierea unilaterală a contractului privind transportul public", drept la replică pe care îl puteți citi integral mai jos.

"În vederea unei corecte informări a cetățenilor Municipiului Câmpina, referitor la articolul "Societatea Eliro a solicitat Primăriei Câmpina rezilierea unilaterală a contractului privind transportul public", care a fost publicat pe Câmpinatv.ro și în care sunt expuse unele aspecte inexacte, tinând cont de prevederile legale, societatea ELIRO SRL solicită publicarea următorului drept la replică.
- Într-adevar, societatea Eliro a notificat Primăria Câmpina despre Hotărârea Consiliului de Administrație în ceea ce privește intenția de reziliere unilaterală a Contractului de Delegare, încă din data de 04.10.2021! Apoi, am fost solicitați de către Primăria Câmpina să participăm la o întâlnire pentru a încerca să lămurim situația creată și eventual, pentru găsirea unei soluții.
- Am participat la această întâlnire cu bună credință, unde am expus din nou - a câta oară? - toate problemele de pe traseele locale și fiindcă tot noi am fost întrebați ce soluții ar fi, am concluzionat de fapt că acoperirea cheltuielilor se poate face doar prin acordarea unei subvenții de acoperire a diferenței de preț a biletului de la 3,5 lei actual, la cel puțin 5 lei pe bilet!
- NU AM SOLICITAT MAJORAREA PREȚULUI LA BILET, AM PREZENTAT SINGURA SOLUȚIE POSIBILĂ, VALABILĂ ÎN ACCEPȚIUNEA NOASTRĂ, PENTRU ORICE OPERATOR DE TRANSPORT, PE TRASEELE MUNICIPALE, deoarece transportul de persoane este subvenționat în toată lumea (chiar și în unele orașe din România).
- Nu am invocat ca principal argument pandemia de Covid-19.
- Nu am promis că acordarea subvenției va duce automat la continuarea contractului.
- În anul 2008, licitația a fost pe 6 ani și nu pe 7 ani (nici nu este posibil pe un termen mai lung de 6 ani, conform legii).
- În 2020 am fost solicitați să prelungim contractul, nu am cerut noi Primăriei acest lucru. Contractul s-a prelungit până în toamna anului 2022, nu până în primăvara anului 2022.
Ca atare, considerăm că informațiile din cuprinsul materialului publicat sunt inexacte, nedocumentate și de natura a induce în eroare cititorii. Vă stăm la dispoziție pentru orice informații pe acest subiect și vă rugăm, ori de câte ori situația o impune, să solicitați și punctul de vedere al societății noastre, potrivit regulilor/cutumelor deontologice."
Vă mulțumim.
Nicolae Manasia, administrator Eliro SRL

2069 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 22.10.2021 06:34 Deci, cine a dezinformat? Eliro, primaria sau CampinaTV? Nu m-ar surprinde sa fie presa. Toate informatiile le prezinta in mod tendentios, in functie de interese, mai mult sau mai putin dezinteresate.
  • Rammstein 22.10.2021 21:41 De ce nu încearcă primăria să facă metrou!!... uite aia de la Cluj s-au apucat de treabă...sau daca e greu cu săpatul ,poate o linie de tramvai de la oscar pana la Kaufland.!!..sau telegondole ca la mamaia sau sinaia...

Actualitate

1357 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

3581 vizualizari
08 dec. 2021 13:35

Pe locul fostei grădini de vară de pe Bulevardul Culturii din Câmpina se intenționează construirea... unui bloc

3 comentarii

Bulevardul Culturii aproape că a rămas singura zonă din localitate care ne mai amintește de Câmpina de altădată, cu case elegante, cu mult spațiu verde, cu liniște. O zonă aparte de care câmpinenii sunt legați sufletește. Numai că, iată, o firmă din Năvodari, care deține un teren pe Bulevardul Culturii, dorește să construiască aici un bloc. Dacă se va întâmpla acest lucru, dacă autoritățile vor permite, atunci putem considera deschisă cutia Pandorei și pe Bulevard vom putea construi orice.

Alte stiri recente

7 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1193 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.