FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

Specificul postului: inspecții vizuale, dimensionale, încercări de duritate la piese forjate și prelucrate prin strunjire la operația de ebos, încercări la tracțiune și încovoiere prin șoc.
Condiții minime:
- Studii medii
- Experiență într-un post similar de minim 3 ani
- Cunoștințe de desen tehnic și tehnica măsurării
Se oferă:
- Salarizare motivantă, masă caldă gratuită, tichete de masă
- Transport gratuit pe ruta Câmpina - Băicoi
- Șansa unei cariere într-o companie performantă
Persoanele interesate vor trimite cererea și/sau CV-ul la sediul societății din Băicoi, str. Înfrățirii nr. 295, la fax 0244.307.150 ori e-mail: office@forjaneptun.ro. Relații suplimentare la telefon 0244.307.152.

2832 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

964 vizualizari
13 ian. 2022 19:30

Anunț public privind decizia de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Școala Gimnazială B.P. Hasdeu din Municipiul Câmpina", anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către APM Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Școala Gimnazială B.P. Hasdeu din Municipiul Câmpina", propus a fi amplasat în Câmpina, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31, număr cadastral 22823.

268 vizualizari
12 ian. 2022 11:35

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului “Modernizare străzi în Municipiul Câmpina, strada Oborului (parțial) și strada Petrolistului (parțial)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modernizare străzi în Municipiul Câmpina, strada Oborului (parțial), strada Petrolistului (parțial) din Municipiul Câmpina, str. Oborului și str. Petrolistului.

Alte stiri recente

490 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

987 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.