Ioana Plăvan, nou record personal la aruncarea suliţei, la Piteşti

Sport (Categoria articolului)

50,01m a fost cea mai bună aruncare în proba de aruncarea suliţei pentru Ioana Plăvan, sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina. Prin această performanţă reuşită chiar din prima încercare, sportiva câmpineană şi-a depăşit cu aproape doi metri şi jumătate vechiul record personal.

Reuşita sportivei antrenorului Nicolae Pavel a venit în cadrul etapei a doua a Campionatului Naţional de Seniori, Tineret şi Juniori I, care a avut loc duminică, la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin", din cartierul "Trivale". Prin această performanţă remarcabilă, sportiva câmpineancă a îndeplinit şi baremul pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în Polonia, în cursul lunii iulie. De asemenea, începând cu 7 iulie, Ioana Plăvan va reprezenta România la Campionatele Balcanice de Atletism din Turcia.
Arena din Piteşti a purtat noroc în week-end atleţilor câmpineni, dacă avem în vedere că o altă sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati, Andreea Lungu, îşi doborâse cea mai bună performanţă la aruncarea discului, cu numai o zi înaintea Ioanei Plăvan.
Detalii - Andreea Lungu, nou record personal la Internaţionalele de atletism ale României

8668 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

551 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

657 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.