Ioana Plăvan, nou record personal la aruncarea suliţei, la Piteşti

Sport (Categoria articolului)

50,01m a fost cea mai bună aruncare în proba de aruncarea suliţei pentru Ioana Plăvan, sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina. Prin această performanţă reuşită chiar din prima încercare, sportiva câmpineană şi-a depăşit cu aproape doi metri şi jumătate vechiul record personal.

Reuşita sportivei antrenorului Nicolae Pavel a venit în cadrul etapei a doua a Campionatului Naţional de Seniori, Tineret şi Juniori I, care a avut loc duminică, la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin", din cartierul "Trivale". Prin această performanţă remarcabilă, sportiva câmpineancă a îndeplinit şi baremul pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în Polonia, în cursul lunii iulie. De asemenea, începând cu 7 iulie, Ioana Plăvan va reprezenta România la Campionatele Balcanice de Atletism din Turcia.
Arena din Piteşti a purtat noroc în week-end atleţilor câmpineni, dacă avem în vedere că o altă sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati, Andreea Lungu, îşi doborâse cea mai bună performanţă la aruncarea discului, cu numai o zi înaintea Ioanei Plăvan.
Detalii - Andreea Lungu, nou record personal la Internaţionalele de atletism ale României

8444 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.