Un singur candidat pentru postul de director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La nivelul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) se află în derulare organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea postului de director executiv al Direcției Economice Câmpina. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat, iar pe 29 ianuarie 2018 va avea loc proba scrisă. Un singur candidat s-a înscris la acest concurs și a fost declarat admis după verificarea dosarului.

Este vorba despre Florentina Alice Tudorache, o tânără de 32 de ani din municipiul Câmpina, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat.
Funcția de director al Direcției Economice este una extrem de importantă și care implică foarte multă responsabilitate. Mai mult decât atât, fiind vorba despre o funcție de conducere în Primăria Câmpina, persoana care o va ocupa trebuie să aibă și nervi de oțel și, credem noi, puterea de a spune NU în multe situații delicate. Postul a fost ocupat până în toamna anului 2015 de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior, acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. În vara anului 2016, postul a fost declarat vacant și au fost organizate mai multe concursuri la care fie nu s-a prezentat nimeni, fie candidații nu au luat note de trecere. În martie 2017, prin dispoziție a primarului Horia Tiseanu, șeful Serviciului Taxe și Impozite Locale, Cristian Birligiu, a fost numit director interimar al Direcției Economice până la organizarea unui nou concurs. Tot atunci, șef interimar la Taxe și Impozite a devenit Cristina Bădiceanu, iar șef al Compartimentului Buget, Finanțe, Contabilitate a devenit Loredana Rugină.
Primăria Câmpina nu a organizat, în termenul legal de șase luni, concursul pentru ocuparea definitivă pe posturi, motiv pentru care, din octombrie 2017, cei trei au revenit la posturile inițiale. Acum se organizează primul concurs, cel pentru funcția de director al Direcției Economice, la care, iată, nu se înscrie nimeni din Primăria Câmpina.

5268 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1715 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1779 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1684 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1962 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.