Prima ninsoare din această iarnă nu a creat probleme deosebite la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Ninsoarea așteptată de Crăciun a venit, iată, abia la jumătatea lunii ianuarie și nu într-o cantitate atât de mare încât să creeze probleme majore. La Câmpina s-a circulat în condiții de iarnă, dimineață, iar apoi în condiții mult mai bune pe măsură ce zăpada era îndepărtată de pe carosabil. 

După cum ne-a declarat Florin Constantinescu, directorul societății Floricon Salub (operatorul care se ocupă de deszăpezire la Câmpina), s-a intervenit cu șapte utilaje - cinci mașini pentru împrăștiat material antiderapant, o volă și un buldoexcavator. S-a acționat în ordinea priorităților: mai întâi pe arterele principale, pe pasajul suprateran, pe căile de acces în localitate, în principalele intersecții și în zonele adiacente spitalelor și școlilor. După aceea au fost avute în vedere trotuarele din zona centrală și străzile laterale din centru și cartiere. 
Vă reamintim că pentru orice problemă generată de temperaturile scăzute și ninsoare puteți suna la Poliția Locală Câmpina - 0800.800.922 (apel gratuit) sau la 0244.332.420. De asemenea, dacă întâlniți în scările blocurilor sau în alte locații persoane fără adăpost, sunați la Poliția Locală. Un echipaj va prelua persoanele respective și le va duce la Centrul de Asistență Socială.

3848 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1197 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

2080 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

3 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Alte stiri recente

1643 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

200 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.