Prima ninsoare din această iarnă nu a creat probleme deosebite la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Ninsoarea așteptată de Crăciun a venit, iată, abia la jumătatea lunii ianuarie și nu într-o cantitate atât de mare încât să creeze probleme majore. La Câmpina s-a circulat în condiții de iarnă, dimineață, iar apoi în condiții mult mai bune pe măsură ce zăpada era îndepărtată de pe carosabil. 

După cum ne-a declarat Florin Constantinescu, directorul societății Floricon Salub (operatorul care se ocupă de deszăpezire la Câmpina), s-a intervenit cu șapte utilaje - cinci mașini pentru împrăștiat material antiderapant, o volă și un buldoexcavator. S-a acționat în ordinea priorităților: mai întâi pe arterele principale, pe pasajul suprateran, pe căile de acces în localitate, în principalele intersecții și în zonele adiacente spitalelor și școlilor. După aceea au fost avute în vedere trotuarele din zona centrală și străzile laterale din centru și cartiere. 
Vă reamintim că pentru orice problemă generată de temperaturile scăzute și ninsoare puteți suna la Poliția Locală Câmpina - 0800.800.922 (apel gratuit) sau la 0244.332.420. De asemenea, dacă întâlniți în scările blocurilor sau în alte locații persoane fără adăpost, sunați la Poliția Locală. Un echipaj va prelua persoanele respective și le va duce la Centrul de Asistență Socială.

3874 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1036 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1291 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

104 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

284 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.