Comisarul șef Marin Tudorică, dus la sediul DNA Ploiești pentru audieri

Social (Categoria articolului)

În urmă cu aproximativ jumătate de oră s-au încheiat perchezițiile la casa din Câmpina a comisarului șef Marin Tudorică, comandantul Poliției Sinaia. Acesta este dus acum pentru audieri la sediul DNA Ploiești. Marin Tudorică este suspectat de trafic de influență și luare de mită.

Vă reamintim că, în această dimineață, procurorii DNA și jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție au descins la Poliția Sinaia, unde au efectuat percheziții și au ridicat mai multe documente. Ulterior au fost făcute percheziții și la domiciliile mai multor persoane fizice, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2013-2015. Principalii vizați sunt șeful Poliției Sinaia - comisarul șef Marin Tudorică și adjunctul acestuia - comisar Ionuț Roșca. Cei doi ar fi făcut presiuni asupra unor subordonați în favoarea lui Cristian Simion, un om de afaceri din Sinaia. 
Verificări au fost făcute astăzi și la Primăria Sinaia, de unde procurorii DNA au ridicat contractele încheiate de această instituție cu firmele controlate de Cristian Simion.

Citiți și: http://campinatv.ro/News/Article/75858c5b-a7e0-42ef-8080-872ba5ca08b7_perchezitii-ale-procurorilor-dna-la-politia-sinaia-sunt-vizati-comisarul-sef-marin-tudorica-si-adjunctul-acestuia

http://campinatv.ro/News/Article/4e9867cf-5e36-420a-b5e0-c35044c72af6_procurorii-dna-fac-perchezitii-si-la-campina-la-locuinta-comisarului-sef-marin-tudorica

6307 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

894 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1667 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

573 vizualizari
04 mar. 2024 12:00

Sute de câmpineni s-au închinat la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou

La bisericile Sf. Nicolae și Sf. Parascheva a fost luni, 4 martie, forfotă mare. Sute de credincioși de la toate parohiile din Câmpina, dar și din localitățile limitrofe, au venit să se închine la moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou.

183 vizualizari
04 mar. 2024 11:01

Consilierul local Marius Anghelescu: ”Dacă nu ești în relații bune cu conducerea Primăriei, s-ar putea ca proiectul tău să rămână mai la urmă”

Invitat la o emisiune la CâmpinaTV.ro, consilierul local Marius Anghelescu a făcut o analiză a acestui mandat, afirmând că ”tendința în partid era să nu votezi cu Alin Moldoveanu”.