Șefii de promoție de la școlile și liceele câmpinene, premiați de Primăria municipiului

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul deschiderii oficiale a expoziției dedicate împlinirii a 111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu, eveniment care a avut loc joi, 17 iunie 2021, la Casa Tineretului din Câmpina, a existat și un moment special. Un moment în care atenția tuturor a fost îndreptată către elevii de la clasele a VIII-a și a XII-a, cei care au terminat gimnaziul, respectiv liceul, ca șefi de promoție.  

Elevii au fost premiați de Primăria Câmpina, premierea fiind oficiată de primarul Alin Moldoveanu împreună cu doi dintre invitații de la deschiderea oficială a expoziției - generalul de brigadă (SRI) Sergiu Anton și comandorul Ioan Crăciun, profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" din București. "Mi s-a părut normal ca în cadrul unui eveniment în care cinstim memoria unui geniu al aeronauticii mondiale să premiem performerii de astăzi ai învățământului câmpinean. Ei sunt cei mai buni absolvenți ai clasei a VIII-a și clasei a XII-a de la școlile și liceele din Câmpina, șefii de promoție de la gimnaziu și liceu, copii și tineri de excepție. Îi felicit, le doresc mult succes în continuare și le oferim cu mare drag aceste premii", a spus primarul Alin Moldoveanu. Premiile au constat în diplomă de excelență și câte un stilou Parker pentru fiecare elev, la aceste achiziționarea acestor obiecte contribuind financiar primarul, administratorul public, directorii de direcții și șefii serviciilor din Primăria Câmpina.
Iată care sunt șefii de promoție premiați în cadrul evenimentului de joi:
Oana Dragnea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Eduard Ionuț Găman, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Rareș Ștefan Grozea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Andreea Focșăneanu, Colegiul Tehnic Forestier
Andrei Diaconu, Colegiul Tehnic Forestier
Anca Secăreanu, Liceul Tehnologic Energetic
Letiția Negroiu, Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”
Mădălina Ionela Ionescu, Liceul Tehnologic Mecanic
Melisa Alesia Dragomir, Liceul Tehnologic Mecanic
Ioana Andrada Vintilă, Liceul Tehnologic Mecanic
Ana Maria Dragomir, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”
Ilinca Popa, Școala Gimnazială Centrală
Ștefan Chiriacopol, Școala Gimnazială Centrală
Ianis Buzățoiu, Școala Gimnazială Centrală
Carina Maria Crâmpiță, Școala Gimnazială ”B.P.Hasdeu”
Andrei Ichim, Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”
Ana Beatrice Spânu, Școala Gimnazială nr. 3

Citiți și: Aparatele lui Aurel Vlaicu, expuse la Câmpina, în mărime naturală și sub formă de machete

7157 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4906 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

1833 vizualizari
25 oct. 2021 12:36

Ziua Armatei Române, sărbătorită și în acest an sub semnul pandemiei

Ziua Armatei Române a fost marcată la Ploiești în cadrul unei ceremonii restrânse, fără public, dat fiind contextul pandemic. Din partea Consiliului Județean Prahova a fost depusă o coroană de flori la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud, de către vicepreședinții Dumitru Tudone și Cristian Apostol, dar și câțiva aleși județeni. De asemenea, prefectul județului, Cristian Ionescu, a fost prezent la ceremonie. La Câmpina, o delegație a Primăriei și Consiliului Local a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (statuia soldatului) din Parcul Trandafirilor.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.