Șefii de promoție de la școlile și liceele câmpinene, premiați de Primăria municipiului

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul deschiderii oficiale a expoziției dedicate împlinirii a 111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu, eveniment care a avut loc joi, 17 iunie 2021, la Casa Tineretului din Câmpina, a existat și un moment special. Un moment în care atenția tuturor a fost îndreptată către elevii de la clasele a VIII-a și a XII-a, cei care au terminat gimnaziul, respectiv liceul, ca șefi de promoție.  

Elevii au fost premiați de Primăria Câmpina, premierea fiind oficiată de primarul Alin Moldoveanu împreună cu doi dintre invitații de la deschiderea oficială a expoziției - generalul de brigadă (SRI) Sergiu Anton și comandorul Ioan Crăciun, profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" din București. "Mi s-a părut normal ca în cadrul unui eveniment în care cinstim memoria unui geniu al aeronauticii mondiale să premiem performerii de astăzi ai învățământului câmpinean. Ei sunt cei mai buni absolvenți ai clasei a VIII-a și clasei a XII-a de la școlile și liceele din Câmpina, șefii de promoție de la gimnaziu și liceu, copii și tineri de excepție. Îi felicit, le doresc mult succes în continuare și le oferim cu mare drag aceste premii", a spus primarul Alin Moldoveanu. Premiile au constat în diplomă de excelență și câte un stilou Parker pentru fiecare elev, la aceste achiziționarea acestor obiecte contribuind financiar primarul, administratorul public, directorii de direcții și șefii serviciilor din Primăria Câmpina.
Iată care sunt șefii de promoție premiați în cadrul evenimentului de joi:
Oana Dragnea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Eduard Ionuț Găman, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Rareș Ștefan Grozea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Andreea Focșăneanu, Colegiul Tehnic Forestier
Andrei Diaconu, Colegiul Tehnic Forestier
Anca Secăreanu, Liceul Tehnologic Energetic
Letiția Negroiu, Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”
Mădălina Ionela Ionescu, Liceul Tehnologic Mecanic
Melisa Alesia Dragomir, Liceul Tehnologic Mecanic
Ioana Andrada Vintilă, Liceul Tehnologic Mecanic
Ana Maria Dragomir, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”
Ilinca Popa, Școala Gimnazială Centrală
Ștefan Chiriacopol, Școala Gimnazială Centrală
Ianis Buzățoiu, Școala Gimnazială Centrală
Carina Maria Crâmpiță, Școala Gimnazială ”B.P.Hasdeu”
Andrei Ichim, Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”
Ana Beatrice Spânu, Școala Gimnazială nr. 3

Citiți și: Aparatele lui Aurel Vlaicu, expuse la Câmpina, în mărime naturală și sub formă de machete

8444 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

506 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.

3379 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

141 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

342 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.