Șefii de promoție de la școlile și liceele câmpinene, premiați de Primăria municipiului

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul deschiderii oficiale a expoziției dedicate împlinirii a 111 ani de la primul zbor al lui Aurel Vlaicu, eveniment care a avut loc joi, 17 iunie 2021, la Casa Tineretului din Câmpina, a existat și un moment special. Un moment în care atenția tuturor a fost îndreptată către elevii de la clasele a VIII-a și a XII-a, cei care au terminat gimnaziul, respectiv liceul, ca șefi de promoție.  

Elevii au fost premiați de Primăria Câmpina, premierea fiind oficiată de primarul Alin Moldoveanu împreună cu doi dintre invitații de la deschiderea oficială a expoziției - generalul de brigadă (SRI) Sergiu Anton și comandorul Ioan Crăciun, profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" din București. "Mi s-a părut normal ca în cadrul unui eveniment în care cinstim memoria unui geniu al aeronauticii mondiale să premiem performerii de astăzi ai învățământului câmpinean. Ei sunt cei mai buni absolvenți ai clasei a VIII-a și clasei a XII-a de la școlile și liceele din Câmpina, șefii de promoție de la gimnaziu și liceu, copii și tineri de excepție. Îi felicit, le doresc mult succes în continuare și le oferim cu mare drag aceste premii", a spus primarul Alin Moldoveanu. Premiile au constat în diplomă de excelență și câte un stilou Parker pentru fiecare elev, la aceste achiziționarea acestor obiecte contribuind financiar primarul, administratorul public, directorii de direcții și șefii serviciilor din Primăria Câmpina.
Iată care sunt șefii de promoție premiați în cadrul evenimentului de joi:
Oana Dragnea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Eduard Ionuț Găman, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Rareș Ștefan Grozea, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”
Andreea Focșăneanu, Colegiul Tehnic Forestier
Andrei Diaconu, Colegiul Tehnic Forestier
Anca Secăreanu, Liceul Tehnologic Energetic
Letiția Negroiu, Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”
Mădălina Ionela Ionescu, Liceul Tehnologic Mecanic
Melisa Alesia Dragomir, Liceul Tehnologic Mecanic
Ioana Andrada Vintilă, Liceul Tehnologic Mecanic
Ana Maria Dragomir, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”
Ilinca Popa, Școala Gimnazială Centrală
Ștefan Chiriacopol, Școala Gimnazială Centrală
Ianis Buzățoiu, Școala Gimnazială Centrală
Carina Maria Crâmpiță, Școala Gimnazială ”B.P.Hasdeu”
Andrei Ichim, Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”
Ana Beatrice Spânu, Școala Gimnazială nr. 3

Citiți și: Aparatele lui Aurel Vlaicu, expuse la Câmpina, în mărime naturală și sub formă de machete

6767 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3226 vizualizari
21 iul. 2021 19:04

Lansare de carte, la Câmpina, cu ocazia Zilei Aviației - "Din poveștile aviației române", de Sorin Turturică

Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, în România se sărbătorește Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, iar această sărbătoare a fost marcată la Câmpina astăzi, pe 21 iulie, printr-o lansare de carte. Este vorba de volumul ”Din poveștile aviației române”, scris de Sorin Turturică.

3274 vizualizari
20 iul. 2021 21:35

Concert extraordinar al formației "Ploiești Jazz Trio" în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Concert extraordinar pentru iubitorii de jazz, pe 24 iulie 2021, de la ora 19.00, în Parcul Regele Mihai I din Câmpina. Un concert susținut de "Ploiești Jazz Trio", adică "un trio formidabil" al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești: Sorin Zlat - la pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - la tobe.

Alte stiri recente

1580 vizualizari
26 iul. 2021 20:02

”Regulamentul unui consiliu local nu trebuie să restrângă drepturile recunoscute de lege”

1 comentarii

Afirmația aparține lui Mihai Apostolache - conferențiar universitar doctor la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative. De asemenea, Apostolache a fost deputat în perioada 2004-2012 și, în prezent, este președintele partidul Prahova în Acțiune. Într-o postare pe pagina sa de Fcebook, Mihai Apostolache s-a referit la situația de la Câmpina, privind încercarea unor consilieri de a pune pumnul în gura presei. Detalii - aici.

2418 vizualizari
26 iul. 2021 19:46

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

1 comentarii

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!