CS Câmpina a câștigat Cupa ”24 Ianuarie” la handbal feminin

Sport (Categoria articolului)

După ce a câștigat, în decembrie anul trecut, Trofeul ”Transylvania Winter Cup”, jucătoarele de la CS Câmpina au câștigat un nou turneu, impunându-se în cadrul Cupei ”24 Ianuarie”, organizată de clubul câmpinean în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Prahova. Alături de elevele antrenorului Daniel Vasile, au mai participat la acest turneu echipele de junioare IV ale cluburilor Rapid București, ACS "Lucian Bute" Galați și Szejke Odorheiu Secuiesc.

CS Câmpina s-a impus la capătul unei zile pline, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, partidele fiind de mare atractivitate, echilibrate, cu public numeros, chiar și cu galerii, capitol la care a excelat galeria formației Rapid.
CS Câmpina a învins pe toate celelalte echipe din turneu: 29-24 cu ACS "Lucian Bute" Galați, 17-15 cu Rapid București și 23-21 cu Szejke Odorheiu Secuiesc. 
În celelalte jocuri ale turneului:
Rapid București - Szejke Odorheiu Secuiesc 13-14
Szejke Odorheiu Secuiesc - ACS "Lucian Bute" Galați 11-12
ACS "Lucian Bute" Galați - Rapid București 28-19
La finalul unei zile frumoase pentru handbalul câmpinean, elevele antrenorului Daniel Vasile au ridicat trofeul oferit de Liviu Davidescu, președintele Comisiei de Sport a Consiliului Local Câmpina.
Felicitări tuturor celor implicați în această frumoasă competiție!
Totuși, nu putem încheia fără a semnala două lucruri privind sala de sport - se impune urgent schimbarea suprafeței de joc a sălii ”Grigorescu”, care este din ce în ce mai deteriorată, dar trebuie intervenit urgent și la luminile din sală, aflate undeva la limita inferioară a luminozității pentru a se putea desfășura în condiții normale un meci de handbal.

1832 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

711 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1927 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.