USR PLUS Câmpina insistă: ”Ne declarăm deschiși oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”

Politică (Categoria articolului)

După ședința Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, a fost evident că lucrurile în Coaliția de dreapta scârțâie Dar ceea ce se întâmplă pe scena politică locală de la acel moment și până acum este aproape ireal, iar dacă la început am vorbit despre amatorism politic, acum... despre ce să mai vorbim?!

Vă reamintim că primele semne că în coaliție ar fi unele probleme au apărut în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie, atunci când - după o pauză de consultări - membrii Coaliției de dreapta (USR PLUS - PNL - PMP - Cezar Grama) au votat fiecare cum a vrut. Noi am atras atenția imediat după acea ședință că lucrurile în Coaliție sunt ciudate - detalii aici.
La numai câteva zile, în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, a anunțat ruperea Coaliției, după mesajul trimis consilierilor din cadrul coaliției de către președintele USR PLUS Câmpina, Liviu Dumitrache, prin care acesta spunea că nu mai dorește să colaboreze cu nimeni și fiecare e liber să voteze cum vrea - detalii aici.
În ziua imediat următoare, am publicat un articol cu punctele de vedere ale liderilor formațiunilor politice reprezentante în Consiliul Local. Liviu Dumitrache, autorul mesajului care a bulversat firava coaliție, insistând că nu s-a rupt nicio coaliție, că într-adevăr nu mai dorește să colaboreze cu partidele, că fiecare este liber să voteze cum vrea, dar coaliția funcționeză și merge mai departe! Detalii - aici.
Telenovela nu s-a încheiat. Joi, 7 octombrie, la exact o săptămână de la ședință Consiliului Local, USR PLUS Câmpina publică pe pagina de Facebook (foto) un comunicat aiuritor, în care se insistă afirmându-se că se dorește continuarea colaborării cu partidele din coaliție, dar și că USR PLUS, formațiune condusă de Liviu Dumitrache, să declară deschisă ”oricăror discuții cu toți colegii de Alianță”. Asta după ce atât reprezentanții PNL, cât și cei ai PMP au declarat public că înțeleg că nu se mai dorește continuarea funcționării coaliției. Că USR PLUS nu face diferența între alianță și coaliție poate fi de înțeles, dar să insiști să spui că vrei să colaborezi, după ce liderul partidului tău a afirmat clar că nu mai vrea să discute cu nimeni?!
Gestul USR PLUS a trecut rapid de la amatorism la ridicol și nu poți să nu te întrebi ce-o fi făcând cel care conduce acest partid la Câmpina în funcția sa administrativă, cea de viceprimar... Liviu Dumitrache, personajul care a iscat acestă nebunie, oare ar putea fi considerat un pericol public? Vă dați sema că, dacă primarul își ia o zi liberă, acest viceprimar, cu o astfel de gândire, este cel care ar conduce municipiul Câmpina?!

3581 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6855 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4014 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

896 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.