Participanții la "Marșul pe două roți" au promovat respectul reciproc în trafic

Eveniment (Categoria articolului)

Peste 240 de persoane, dintre care 65 cu motoare și restul cu biciclete, au participat astăzi la "Marșul pe două roți pentru conștientizare civică", un eveniment care se desfășoară anual în Câmpina și care promovează respectul reciproc în trafic.

"Marșul pe două roți" nu este un protest și nici o paradă de biciclete și motoare. Este o manifestare publică, o acțiune civică, de conștientizare a faptului că în trafic nu există doar mașini, că respectul între toți participanții la trafic este esențial și poate salva vieți. Acesta este mesajul pe care organizatorii acțiunii (asociațiile Pro Câmpina, Roata de Foc, Caraiman și Bicicliștii Anonimi) doresc să îl transmită prin marșul desfășurat pe străzile Câmpinei. 
Evenimentul în sine este frumos, impresionant chiar. Persoane de toate vârstele, pe trotinete, biciclete și motociclete, au venit să participe, să susțină un demers, să atragă atenția asupra unui lucru simplu și firesc - respectul în trafic. "Marșul pe două roți" s-a desfășurat cu sprijinul Poliției Rutiere și Poliției Locale Câmpina și cu susținerea unor sponsori tradiționali: Lemet, Outdoor & Bike, Apă Talea, SanConfind. Traseul a fost următorul: Bd. Carol I - Bd. Culturii - Strada Schelelor - Bd. Carol I - Calea Doftanei - B.P. Hasdeu - I.H. Rădulescu - Siretului - Dunării - Bd. Carol I - Parcul de la Soldat. La finalul marșului a fost organizată o tombolă, marele premiu fiind oferit de societatea Lemet.

Citiți și Omagiu adus lui Michele Scarponi la "Marșul pe două roți" de la Câmpina

7627 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.