Planul Urbanistic General al Câmpinei va fi prelungit până va fi gata... actualizarea sa

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a inițiat o consultare publică pentru un proiect privind prelungirea valabilității Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism. Cei interesați pot depune propuneri până la data de 20 februarie 2023. Detalii - aici.

Actualele documente de urbanism expiră la 28 februarie 2023. În cursul anului trecut, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care municipiul Câmpina a inițiat demersurile de actualizare a PUG prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), adică fără a folosi fonduri de la bugetul local. Mai mult, pe 16 noiembrie 2022 primarul Alin Moldoveanu a semnat contractul de finanțare pentru actualizarea PUG-ului și a Regulamentului Local de Urbanism, care ar trebui să se realizeze în trei ani, cu posibilitatea de prelungire până la 30 iunie 2026. Fără această prelungire a valabilității celor două documente, nu se vor mai putea emite certificate de urbanism și autorizații de construire, ceea ce ar echivala cu sistarea oricărei investiții în Câmpina.
Cel mai probabil, după finalizarea procedurii de consultare publică, la finalul lunii februarie, proiectul va ajunge pe masa consilierilor locali.

2038 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.