Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Sponsorul expoziției este Anatol Crețu, iar curatorul ei - Victor Hristov, expoziția fiind un răspuns la recenta vizita în Republica Moldova a pictorului câmpinean Gabriel Dima. Gazda vernisajului de vineri după-amiază va fi Alexandra Toma, responsabilul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.
Vă reamintim că este a doua expoziție a unor pictori din Republica Moldova pe care o găzduiește Casa de Cultură din Câmpina anul acesta, după cea care a avut vernisajul în urmă cu aproximativ o lună, pe 25 februarie, în cadrul căreia au participat mai mulți pictori din Cahul, localitate înfrățită cu municipiul Câmpina. De altfel, la acel moment, la vernisaj au fost prezenți atât viceprimarul municipiului Cahul, Tatiana Romaniuc Mititelu, cât și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2273 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4267 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.