CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mult succes elevilor câmpineni în noul an școlar!

- Actualitate -

Mult succes elevilor câmpineni în noul an școlar!

10 septembrie 2018, ziua începerii unui nou an școlar, o zi cu emoții și griji, deopotrivă, atât pentru elevi, cât mai ales pentru părinți și cadrele didactice.

Unitățile de învățământ din Câmpina sunt pregătite pentru a-și primi elevii. Nu există probleme majore, toate școlile și liceele au aviz de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică, la toate s-au executat lucrări de igienizări și reparații pe parcursul verii. Aproape toate au și aviz ISU de funcționare. Sunt două excepții aici, cele deja cunoscute - Școala Centrală și Liceul Tehnologic Energetic, instituții care încearcă să obțină autorizația, dar mai au pași de parcurs până când ISU își va da acordul.
În general, școlile din Câmpina arată bine, au efectiv complet de cadre didactice și au dotările necesare. Sigur, nu e totul perfect, dar per ansamblu lucrurile merg bine. Astăzi a avut loc festivitatea oficială de deschidere a noului an școlar, iar autoritățile locale și-au împărțit unitățile de învățământ.
Spre deosebire de anii precedenți, când participa la festivitățile de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”, primarul Horia Tiseanu a ales să meargă anul acesta la Liceul Tehnologic Energetic, acolo unde este și profesor. Vă reamintim că primarul Câmpinei predă materii tehnologice la clasele a XII-a de la Energetic, instituție care numără în total 743 de elevi (învățământ liceal de zi și învățământ profesional cu durata de trei ani). Tot aici s-au aflat, alături de primar și de conducerea instituției, inspectorul școlar adjunct din cadrul ISJ Prahova - Tudor Iancu, precum și comandantul  Poliției Municipale Câmpina, comisar șef Iulian Stanciu, fost elev al Liceului Energetic. (video)
La instituția etalon a învățământului câmpinean, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” s-au aflat, alături de elevi și profesori, secretarul municipiului – Tatiana Moldoveanu și șeful Poliției Locale – Marius Vișan. În noul an școlar, Colegiul Grigorescu numără 1.107 elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a. (video) Astăzi, în centrul atenției s-au aflat boboceii de la clasa zero și probabil că așa a fost peste tot pe unde există astfel de clase. Și este normal, pentru ei chiar a fost o zi specială. Pentru toți, noi sperăm ca viitorul să le aducă numai lucruri bune. 
Aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală, viceprimarul Adrian Pițigoi nu a putut participa la festivitățile de deschidere a noului an școlar, dar le transmite tuturor elevilor câmpineni, prin intermediul nostru, mult succes în noul an școlar!


10 Sep 2018 23:20 4816 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
435 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
875 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1719 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1592 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV