Mult succes elevilor câmpineni în noul an școlar!

Actualitate (Categoria articolului)

10 septembrie 2018, ziua începerii unui nou an școlar, o zi cu emoții și griji, deopotrivă, atât pentru elevi, cât mai ales pentru părinți și cadrele didactice.

Unitățile de învățământ din Câmpina sunt pregătite pentru a-și primi elevii. Nu există probleme majore, toate școlile și liceele au aviz de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică, la toate s-au executat lucrări de igienizări și reparații pe parcursul verii. Aproape toate au și aviz ISU de funcționare. Sunt două excepții aici, cele deja cunoscute - Școala Centrală și Liceul Tehnologic Energetic, instituții care încearcă să obțină autorizația, dar mai au pași de parcurs până când ISU își va da acordul.
În general, școlile din Câmpina arată bine, au efectiv complet de cadre didactice și au dotările necesare. Sigur, nu e totul perfect, dar per ansamblu lucrurile merg bine. Astăzi a avut loc festivitatea oficială de deschidere a noului an școlar, iar autoritățile locale și-au împărțit unitățile de învățământ.
Spre deosebire de anii precedenți, când participa la festivitățile de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”, primarul Horia Tiseanu a ales să meargă anul acesta la Liceul Tehnologic Energetic, acolo unde este și profesor. Vă reamintim că primarul Câmpinei predă materii tehnologice la clasele a XII-a de la Energetic, instituție care numără în total 743 de elevi (învățământ liceal de zi și învățământ profesional cu durata de trei ani). Tot aici s-au aflat, alături de primar și de conducerea instituției, inspectorul școlar adjunct din cadrul ISJ Prahova - Tudor Iancu, precum și comandantul  Poliției Municipale Câmpina, comisar șef Iulian Stanciu, fost elev al Liceului Energetic. (video)
La instituția etalon a învățământului câmpinean, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” s-au aflat, alături de elevi și profesori, secretarul municipiului – Tatiana Moldoveanu și șeful Poliției Locale – Marius Vișan. În noul an școlar, Colegiul Grigorescu numără 1.107 elevi, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a. (video) Astăzi, în centrul atenției s-au aflat boboceii de la clasa zero și probabil că așa a fost peste tot pe unde există astfel de clase. Și este normal, pentru ei chiar a fost o zi specială. Pentru toți, noi sperăm ca viitorul să le aducă numai lucruri bune. 
Aflat în convalescență după o intervenție chirurgicală, viceprimarul Adrian Pițigoi nu a putut participa la festivitățile de deschidere a noului an școlar, dar le transmite tuturor elevilor câmpineni, prin intermediul nostru, mult succes în noul an școlar!

4746 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

514 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.