Scurt și la... subiect, cu Georgeta Popescu, campioana olimpică la monobob, tineret

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Georgeta Popescu este câmpineană, a absolvit Liceul ”Constantin Istrati”, iar acum este studentă. În anul 2020 a uimit întreaga țară, devenind prima campioană olimpică la monobob, categoria tineret, din istoria acestei probe. De atunci participă cu regularitate la competiții interne și internaționale, cucerind în fiecare iarnă numeroase trofee și medalii.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Georgeta Popescu veți afla, printre altele, ce crede despre destin, ce-și dorește cel mai mult să facă în această viață, unde i-ar plăcea să trăiască, ce apreciază cel mai mult la o persoană, dar și care este melodia care o face fericită, ce alt sport și-ar fi dorit să practice, cel mai bun sfat primit în viață, ce face în timpul liber, cine este sportivul pe care îl admiră foarte mult și, nu în ultimul rând, cum se vede peste zece ani, iar răspunsul său este... extrem de precis.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Georgeta Popescu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Alice Botoacă, directorul Clubului Copiilor Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

2613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.